香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

單車的重要性

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-7-7 13:10 發表

Rockie係咪發覺越黎越唔對路呢?脫離毒海仲黎得切

我當初肯一次過投放咁多資源去買部單車,其一都係考慮過日後要upgrade的問題,好似Rockie所講,呢度濕d果度濕d,又花錢又花時間。最大問題係更換的零件 ...

rockiec hing, 都好難走得甩
買車真係好講心態, 負担得到, 我都贊成一次過買部好少少既, 免卻日後升級 d 舊件 5 環保問題,
好似你呢類前列分子, 高手過招, 配備好重要, 由其是 3 項中既單車, 可以快幾分鍾, 游水, 跑步
要快幾分鍾真係唔係咁易做到。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-17 00:06 發表

淨係睇都學到野, 仲駛操車??

好多野要大家一齊實地操練, 先至學到野!
lianpeng ching 得閒一齊去創新路/ 翔東路操下車

(係咪好似引人沉淪毒海??)

今蕉去左創新路打左個躉, d 人唔在响灯位 U-turn ( 5 知係咪有水 tum),
响公厠的迥旋處轉出避左個不准 U-turn, 但就短左 1k 度,
點解向九龍方向路面干過向新界方向 ????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-17 11:22 發表

今朝天氣一時一樣, 一陣狂風大驟雨, 一陣天晴出太陽...

今朝7點幾出去跑, 出晒太陽, 8點幾就落咗一陣大驟雨,
跟住又出太陽... 無耐又大驟雨! 依家天晴番...

你踩果個鐘數, 應該好大雨! 水戰唔係 ...

我沒有報呀,
今日可以看到 d 雨0向你前面一直落過來,沒得避架。