香港長跑網  - 長跑長友

樓主: rockiec
打印 上一主題 下一主題

K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-12-8 14:52 發表 睇好你拎奬架

拎奬ge 緊係A組、B組 ching, ctse 啦!
幾時輪到我地C 組呢?

反而屯門你好大機會拎獎喎!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-12-14 10:45 發表 恭喜rockiec ching拎奬係海華盃!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我果組無乜高手, 連鄭x都傷埋, 無啦啦攞咗個豬肉獎!
時間真係唔見得人, 俾A組、B組 ching 係咁界!!

升級   100%

該用戶從未簽到

其實呢場比賽參加人數唔多, 唔夠四百人,
所以 econecon 兄嚟埋玩都有機會攞獎!

A組 Wadee 兄都拎獎, 佢真係實至名歸
時間38:xx

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-12-14 15:39 發表
今晚你地上堂啦! 好羡慕呀!

一於等你番落嚟, 再一齊操!

尋晚都好熱鬧, 有另一班人响度上訓練班,
好似係 addidas 攪ge, 搵咗陳家x 主教,
都係新手訓練班, 做番基本體能、拉筋...

尋晚跟咗A 組跟11個大圈, miss 話要6分鐘一個,
知道無可能跟到, 諗住6分半一個...

可能跑咗海華, 重有少少力, 頭一、兩個勉強跟到,
但都要6:06、6:07, miss 都話快, 去到6:15就啱啦,
但係7兄同cu兄上咗turbo, 慢唔到不特止, 仲快咗幾分鐘,
差唔多 6:01、 6:02...
原本都有6、7個一齊上, 跑第6個得番4個,
去到第8 個我都爆埋, 完成唔到...

下次都係番去c 組!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2010-12-26 20:14 發表 各位 K-班 同學請注意
Miss 吩咐我提提大家星期二(28/12/2010)記住上堂,
佢要為 1月16日 K-Swiss 比賽揀卒參賽!
即係話星期二晚 K-班會上演一場私鬥!
大家到時要加兩錢肉緊呀!

都唔知個比賽搞唔搞得成,
下個月16 號比賽, 呢個月31號截止報名...
但係依仲未有得報!!

會唔會真係得K-班個30個代表比賽架?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2010-12-31 15:56 發表 剛收到老頂通知,1.16 比賽取消!
但大家唔好咁開心住,
因為將改為 1.23 於沙田再作一次私賽!
用作排位及稍後代表 K-班出戰全馬!
詳細情況今晚由老頂向大家講解!

今晚除夕夜嚟唔到, 但係睇到email 話...

"特此通知, 由於道路施工完成日延期, K-Swiss King of the City跑步比賽將會順延至三月舉行。

而「K-Swiss Running Club洛杉磯馬拉松挑戰賽」亦因而改到2011年1月23日於「第一屆沙體盃迎新春長跑」進行甄選。屆時, 其中一賽事專為K-Swiss Running Club而設, 現接受所有K-Swiss Running Club會員報名, 截止日期為2011年1月4日, 費用全免, 必須穿著K-Swiss Running Club 跑步衫參賽!..."

既然唔駛錢, 係咪所有會員都會參加呢??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2011-1-3 11:51 發表 甄選賽..首2名男1名女有獎.!!!!
我當日又報左其他賽,真係自己知自己事啦..

X2, 我都係報咗西貢, 大家加油!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2011-1-3 16:25 發表 1 月 7日(星期五)晚,
K-班將於跑馬地運動場派發續會禮物。
如未能領取者, 將會安排在1月7日後於時代廣場店領取!

謝謝班長通知, 當晚未必出席,
可能要去時代廣場店領取!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2011-1-4 11:37 發表 西貢掃奬呀你去

上次試腳頭果5個應該攞到獎,

我就... 今次組尾好難講!

升級   100%

該用戶從未簽到

唔知成績點呢?

西貢呢邊 econecon ching 拎到個亞軍!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2011-1-24 13:51 發表
恭賀rockie ching, 得獎 , 為K Swiss既同學仔爭光

Tarry ctse 見笑!

我拎果個係豬肉獎, 時間真係唔見得人...

econecon 兄係企响戥仔攞獎ge, 時間靚好多!
佢先之係 k-swiss ge 明日之星!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 2011-2-2 00:09 發表
上完首堂了。 很高興認識 rockiec、dicksonyk、v3chow、wadee Ching 以及多位很主動示範伸展動作的Ching Ctse。多謝教練們的指導。同大班人一齊跑果然令自己更出力咁跑。希望一路keep 住可以改善速度及耐力 ...

尋晚果課真係幾金下: 3x400mx10 (抖3分鐘) 90-95%
ching 第一課就係 interval, 今朝腳仔應該有反應,

趁新春假期可以抖下, 或者慢jog

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hobbywet 於 2011-1-27 22:33 發表
已收到學費REFUND laDear Mr. XX, The K-Swiss Running Club Refund (HK$380.00) has deposited into your bank account on 25 January 2011.Best regards,Samuel Yan Sportsoho Media Limitedw ...

X2 啱啱都收到利是(退款)啦!

"The K-Swiss Running Club Refund (HK$380.00) has deposited into your bank account on 1
February 2011."

真係要逭下先至退款...