香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班

升級   100%

該用戶從未簽到

K-SWISS RUNNINGCLUB
練習時間: 逢星期二及星期五
地點: 跑馬地運動場
時間: 晚上7:30 - 9:00
課程: 每四個月為一個階段, 教練將根據參加者能力設計出合適的訓練方案。
參加資格: 任何人士均可報名
教練: 王春榮及譚浩恩
費用: HK$380 (出席達90%可獲全數發還報名費)

凡入會可獲贈K-SWISS運動套裝(包括運動衫、運動袋及水壺)

報名:
http://www.sportsoho.com/kswissrunningclub/index.html
+1 0
上一篇︰祝瘋瘋ching, 7月8日生日快樂下一篇︰adidas 跑鞋的分類

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

最衰唔係沙田搞...........

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

齋ching,k班都有同學係沙田人呀。

而且,唔少跑會都有舉辨訓練班,總有一個可以配合到你的。

升級   100%

該用戶從未簽到

教練好有來頭, 而且基本上係免費咁滯, 又有嘢送!
    真係超值!!

時間就到, 去見識下!

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 TerrySze 於 2010-7-8 17:55 發表

有心唔怕遠 ...

Terry 兄
    小弟九龍返工
    住新界
    去港島練跑......... 我接受唔到囉.........

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 Simon So 於 2010-7-8 17:59 發表
    齋ching,k班都有同學係沙田人呀。

而且,唔少跑會都有舉辨訓練班,總有一個可以配合到你的。

其實小弟係貪佢有野送下姐........  

升級   9.47%

開心
  • 簽到天數: 1 天

Ching,
    我網上報左名, 但未交錢.
    如何確認申請成功?
    幾時開始上堂?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-7-9 10:41 發表

其實小弟係貪佢有野送下姐........  

齋ching真會說笑。
    我用得最多係個水壼,因為冇漏水。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 v3chow 於 2010-7-9 10:55 發表
    Ching,
    如何確認申請成功?
    幾時開始上堂?

落實後,會有人打電話通知你的,你有疑問的話可以到時再問清楚佢。

其實,你網上報名時,佢有教你寄支票或入數後sent張收據俾佢架喎。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 v3chow 於 2010-7-9 10:55 發表

Ching,
    如何確認申請成功?
    幾時開始上堂?

報名係無話要甄選、無特別求, 亦無資格限制,
    我諗只要報咗名, 交費就得...

"將報名所需費用存入[運動版圖有限公司]恒生銀行帳號220-172870-883, 並將存款通知書及報名表格, 一併傳真至+852 2117 0023, 或將掃描檔案電郵至 [email protected]"

我反而担心名額幾多? 幾時截止?
    得兩個教練, 可以兼顧幾多人呢?

我都想知幾時開始? 要遷就下啲時間!!

升級   100%

該用戶從未簽到

今天中午到恆生銀行入賬, 職員竟然話無呢個賬戶:

[運動版圖有限公司]恒生銀行帳號220-172870-883

銀行職員已再三核實, 確定無呢個戶口,
    係咪暗示K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班名額已滿,
    定係網頁資料有誤呢?

已電郵查詢, 唔知有無 ching/ctse 已經參加,
    而且成功入賬呢?

升級   4.33%

該用戶從未簽到

I just registered the training online

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 brianhoo123 於 2010-7-10 03:23 發表
    I just registered the training online

我都係, 但一日俾唔到錢, 都唔會留個位俾你架!

果邊依家都未有回覆![size=11.6667px][size=11.6667px][size=11.6667px]

升級   4.33%

該用戶從未簽到

I have contacted Sports Soho this morning and get the correct bank account number...should be 228 - xxxxxx- xxx.  And I have deposited the fee then emailed the receipt copy to them already.  They will email me further info and said the course will start this Friday.

升級   20.85%

開心
  • 簽到天數: 4 天

邊有咁大隻蛤乸隨街跳

升級   31.33%

該用戶從未簽到

回復 16# 的帖子

佢真係咁大隻蛤乸隨街跳wo- -"
    90%出席率全數歸還報名費
    會送野果d已經不在話下
    剩係教練陣容...$380屬平...

升級   20.85%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 quantum 於 2010-7-12 16:52 發表
    佢真係咁大隻蛤乸隨街跳wo- -"
    90%出席率全數歸還報名費
    會送野果d已經不在話下
    剩係教練陣容...$380屬平...

點解咁正,又送野,又有跑步班

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 brianhoo123 於 2010-7-12 13:28 發表
    I have contacted Sports Soho this morning and get the correct bank account number...should be 228 - xxxxxx- xxx.  And I have deposited the fee then emailed the receipt copy to them already.  They will ...

謝謝 brianhoo123 ching 資料...

今日都收到回覆, 佢地話戶口攪錯咗, 己經更正番,
    睇嚟暫時唔係咁多人報(入唔到戶口),
    有興趣ge ching/ctse 要快手啦!

P5C27 ching, 我都唔知係咪有咁大隻蛤乸隨街跳!
    可能K-SWISS 想開拓香港跑鞋市場, 當係宣傳都未定!
    若果無咁大隻蛤乸, 一於追瘦 sportsoho!

升級   56.95%

該用戶從未簽到

想問係咪大慨32堂?
    Thanks