香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

CTSE 報到區

升級   18.2%

該用戶從未簽到

我已經係新人報到區現左身啦, 不過有女子組當然要來舉舉手.照我觀察所得, 一般比賽中女跑手比例大概只有13-15%. 即係話10個ching 只有1.5個ctse.  我地都算係少數民族. 而呢到居然有女子區, 太感動啦 話時話夜麻麻落街跑都真係幾驚架, 所以成日都覺得唔係好夠時間練(幾好籍口!!)

升級   18.2%

該用戶從未簽到

呢個頭像得唔得??

多啦a夢ctse, 我住東九, 多數係屋企附近公園跑.  以前都有去斧山跑, 但近來比較忙, 無咩去啦.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

ee_tpk ctse 你好呀!

咁啱, 我都係藍田人喎.

今個月我都報左幾個比賽, Coke 7k, Goldcoast 15k, nike 10k, Unicef 21K.

唔知係咪近排跑得多得濟, 個膝頭有D痛, 希望無咩事可以跑哂D比賽啦.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

我有時比賽都見到好多著住長跑網衫的Ching/Ctse,  不過我怕羞......

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-6 14:20 發表

wongc c tse 你好丫....
你通常跑邊條路線 ga~ ? " />" />

我貪方便就會係屋企附近公園跑, 但最近膝頭痛地地, 於是就走上藍田地鐡上面個公園跑, 個度有緩跑徑, 個地"淋"d, 無咁傷.