香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   0%

該用戶從未簽到

你睇下la∼
真係斜到唔對路ka...我地無咩辦法唔呱呱嘈ar~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-1 09:56 發表

你邊有阻我哋呀.....你每次都早有預備, 次次有first aid kit
我同vv上完山藝都未有呢個好習慣添.
其實今日個個都好好呀, 無乜腳痛, 無抽筋
不過我都行到唔想講嘢, 好在有support team沿途好似開籠 ...

ed...ed 好似係我地SUPPORT TEAM 既責任∼HEHEHHEHE

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-1 22:21 發表
咁多位曬到 "火農" 晒既隊員+support, 返到屋企見字有事無事都報個平安先啦!

support 1號~到!!!!!
我只係左手掌右腳滕頭~瘀+腫+損左 + 盤骨位瘀左一大塊
其他一切正常..仲可以爬爬登到頂~~~yeah!
仲有..我支防晒very good....無燶到!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-2 08:32 發表
vv:
點解你d相d color好似甘淺色既...??

E D PHOTO
係由大 resolution file 壓細….之後我再執執..may be 我個mon..效得太暗..所以我自己執時執佢淺左色.不過我個original file keep ..
5-6 ..係去到一個牌前影ka..好搞笑..你地3…(菲菲果時已經行到老遠, 唔見左人) 不停郁,轉pose….唯獨比因….pose 5-6 張都一樣無郁過~好明顯佢係一個pose ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-2 10:07 發表
catcat, 我地去左"嶂上"士多, 唔係"海下"士多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-2 10:23 發表

陰公, 要呵番先得

你係呵至好~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

我見rico 果日行到無晒表情….我都唔敢同佢講野…
之後坐van….catcat 呢.中眼訓中到流晒口水..rico 就訓到差d遲落車…catcat要call 醒佢~~~
佢地2個都好好訓下!
下次要影底佢地d zzz 樣~留念~

升級   0%

該用戶從未簽到

Jelly 人….有無人 this wed 去探監ar???我約左丫joe ar~~~
To 比因..你上次話…如果run 左邊度+邊度..可以當係長全馬training ar?…
我都係唔train 跑山la…我咁論盡..我怕下次pk 真係毀容ar…………我都係唔要樂善個bag la…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-2 12:35 發表

都好wor~!~~~

幫你 報名!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-2 19:37 發表

我既意思係, 你跑得完個段路, 你出賽跑全馬, 絕對夠韌力完成到, 但係未必會快.

我再查探下邊度儲物先, 因為咁玩法既話唔適合係跑馬地起步 (會有一大段路重覆)

丫..我都可以寄存d 野在gym 場.....之後可以白白wor..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-3 08:38 發表
尋日響屯門密會o者o厘隊長, 原來仲有遺言未講
下課o者o厘仔去邊呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-3 09:09 發表

比比:
lee d全馬training我都岩wor.....
我都想練習下全馬呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-4 09:48 發表

Catcat, 而家講緊出戰彌敦道呀, 我估無人夠你勁
上次vv己經體會過你mk練出來的全馬功夫

Catcat 可以..行完山..已經話累到想死…van 仔去到mk..仲可以行街行到唔肯走….
E份堅持 + 韌力~~~令我明白…catcat 點解run全馬唔洗點操長課都有好成績~

升級   0%

該用戶從未簽到

我天資有限~~~在mk 練多2次會中暑c~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

UM…真係似打風ar…好多煙霞~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-5 22:34 發表
JELLY 仔 星期六跟你地行 ~~幾點係邊到等

yeah...活活你又去ar? wowowowo 好多人ar...咁你要鞭住catcat la....hohoho

升級   0%

該用戶從未簽到

Catcat..我問左joejoe la..佢sat 會去wor…咁你鉗實佢唔好走失ar
仲有………帶定2個你d “忌廉賓” ar…..小心上路…

升級   0%

該用戶從未簽到

HONEY 活+cat~
應承左去飲茶茶..之後去海岸公園ma…你地行得開心d la…
為左個樂善bag.. 我要提早溫書la~ 之後既6-日都忙…..跟唔到jelly 仔la..你地要努力d la…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2010-8-6 12:45 發表

我又點會走失呀~~
其實我星期三晚都諗到點解Batbat係鄭植之回程一刻會見唔到我,因為Batbat應該由馬路直接左轉入橋,跑到橋篤轉頭接馬路返歸,我係Batbat後面都有一段距離,冇留意佢咁走,所以就照我自己以往跑 ...

Joejoejoejoejoe….
Owowohahahhahahha..你太敏感la..我唔係話你走失ar..係話catcat 小心走失ar..
你你你打成篇論文出來咁~~~e + 就真係懷疑你當日………..真係走失左la…