香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 馬神
打印 上一主題 下一主題

馬拉松的神奇

升級   11.35%

該用戶從未簽到

馬神ching. 恭喜恭喜...見ching 都鍾意去唔到版度傾下計. 長寫長有應該無問題既.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

馬神ching. 真係好勤力呀... 我都要努力d先得.. 唔係926就死得.........

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-13 12:11 發表

E ... 通利兄你都有報926 ?  太好啦, 我一直都唔覺TKO 有人玩, 真開心, 一齊玩呀, 你玩邊組呀?
你係3鐵老手?? 我係新手.... 游水仲要係岩岩學識, HEHE

唔好玩我啦.. 我係超新手. 玩邊組.. 梗係B 組啦..今次唔識死試下玩. 游水可能會係最慢個個返來.... 死梗...

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-13 17:40 發表

哈哈, 咁就岩啦, 我都係第一次學人玩, 就玩A, HEHE (仲唔識死) " />" /> , 我蛙仔慢慢游, 可能我先係壓尾王
你都有興趣玩3鐵?

係呀.. 剛剛搬左入沙田. 玩三項真係一流. 又踩車又跑及游.. 忙到死.所以愛上玩三項啦.. .. 至於游水. 今年重點苦練自由式. 希望可以游快少少...
有無報1024 呀?

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-13 17:52 發表

哦, 之前住邊呀? 沙田都好正D 環境 !! 我想踩車都唔得.... 港島好多車
游水我仲係蛙仔.... 自由都未得, 你加油呀 !!
我冇報ITU住.... 唔識自由, 想玩半奧, 個差距會好大, 練到自由, 希望出年玩ITU 奧距
你報左 ...

係呀. 報左半奧. 都係尋日先報之嗎. 我見佢early Bird 250. 所以就報啦.. 過左呢個星期要400.. 驚後悔無得玩.

星期三交流一下有咩心得啦.....初哥一名...唔識死....

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-2 18:46 發表
將軍澳運動場 > 蓬萊路 (清水灣半島) > 環保大道 > 右轉康城路(盡頭迴旋處沿路折返運動場) 約5.8K + 熱身400 + COOL DOWN 400

9月份第一次開跑 = 6.4K , 28'45 " />" />

熱身同cool down 都計呀?

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-3 17:22 發表

呢排夜晚有冇落去踩車呀?

梗係有啦... 唔操下唔掂呀..........不過都係踩得2-30k 路程....跟其他ching 動輒80-90k 差得太遠啦..

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-24 10:57 發表
9月份-
1/9 跑 6.4K
4/9 水 1K
5/9 跑 12K
7/9 水 1.2K
8/9 跑 7.5K
12/9 跑 4K + 100M水?
16/9 跑 9K
17/9 水 1K(下午) , 麥3 (2'45)(夜行)
23/9 跑 5K , 車 15K

馬神兄.. 努力呀..............

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-27 18:58 發表

多謝小西, 係呀, 今日有時間, 打多d 字 , hehe
希望出年可以同你一齊玩呀 !! " />" />hjfgchdf

馬神好野.................加油... 下年玩長d.........

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 2010-9-30 16:54 發表
你咁都叫懶??你好似同時間進行人生幾行大事,仲要又跑又游又踏又.......

馬神..加油........下次再玩過................

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-30 17:49 發表

通利你都加油, itu 要俾心機呀 , 我都希望出年可以同你玩itu

我依家都唔知點攪.......itu... 死梗..要游750m.........諗起都有少少"咬底"

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-10-7 16:56 發表

時間幾靚喎...

馬神好野....加油...........

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-12-15 10:10 發表

多謝花子關心, 我會俾心機 " />" />  不過最近工作忙碌 , 有D 辛苦 ......

努力呀......

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-12-15 17:59 發表

多謝大師兄支持, 同你比點練都係俾你介啦 " />" />

我介你? ......有發生過咩..........從來都係你係我前面...點介你呀?

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2011-1-13 12:45 發表
1月份-

5/1 跑15K (TKO)
6/1 跑20K (HKI)
9/1 美記21K (TAI PO) 1:44
11/1 跑7K (HV)
12/1 跑8.6K (TKO)

總計 : 跑71.6K

馬神好鬼死勤力既姐.........

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2011-1-28 14:46 發表

今年第二次OVER 30K長課, 相比上星期32K係沙田跑, 今個星期希望自己既狀態可以再提升一下, 所以揀左一條我認為更高難度既路線 - 青公, 今次其實係我第一次跑青公, 之前踩車就試過, 跑倒是第一次, 而且今 ...

好堅呀... 馬神.. 我仲未食過35k呀.....渣馬唔知點死...

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2011-1-28 17:04 發表

大師兄唔好玩我啦, 我一D 都唔堅, 長跑網好多世外高人 !!
你有傷在身, 保重腳仔呀, 渣馬盡力LOR, 唔好加重傷勢先長跑長有MA " />" />

我已經康復哂lu.........不過呢期參加左兩場陸上兩項.. 所以無時間長課..

如無意外年初一會跑35k.