香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.12.5 第四屆美津濃石門十公里賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

舊年 10km PB 就係哩個賽.
    今年都係去唔到新加坡跑, 所以一定會再報 !

路線改動 ?
    應該都係平路啩 ?!   

升級   0%

擦汗

原帖由 LL3578 於 2010-10-18 19:08 發表
    原來呢場又有隊際跑
    唔知邊個有興趣想組隊跑呢 " />" />hjfgchdf

LL3578 師兄,
    哩賽又有興趣跑隊際 ??   

龐蓓好心情慈善跑
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=12690&extra=page%3D2

哩場而家點呢 ?
    仲未講掂數喎 ?!   
    其他師兄有冇興趣跑哩個, 玩隊際 ?

原帖由 chuen3182 於 2010-10-18 21:54 發表
    我o岩o岩報o左,是個人跑,今次o吾知會0吾會早滿o尼???

哩個會早滿架 ?
    我都差唔多要報嘞, 報唔到就慘.   

隊際要收集報名表一齊寄, 唔知大家有冇興趣呢 ?   (我唔係住將軍澳.)   

升級   0%

擦汗

原帖由 bazihk 於 2010-10-26 22:00 發表
    我填了 form 但未寄, 友人話已滿,是否真實?

唔係啩 ?
    咁我今個星期都寄囉.

升級   0%

擦汗

原帖由 purejoey 於 2010-12-5 00:42 發表
    小弟只有一個單純但只差6秒才能達成的願望,10K SUB 50 !!!

我都想快上次 10km 五秒.
    要瞓囉...... 加油 !

升級   0%

擦汗

原帖由 purejoey 於 2010-12-5 11:51 發表
    終於可以 sub 50 la
    石門果然係俾人PB 的。
    下周海華盃繼續努力。

舊年我都係石門打破 sub-50 阻力位.
    今次都再 PB 咗, ~ 46:30.   

[俾人 PB]   
    不過, 舊年石門 PB 咗, 就完咗舊年賽季, 冇得再 PB 囉.   
    今日都已經去得好盡, 好難再有得 PB 住...... (死, 冇咗鬥心添.)   

下星期海華盃見.   

原帖由 saki 於 2010-12-5 13:10 發表
    今朝我跑左美津濃石門10k, 以53分12秒(晶片時間)完成,

晶片時間 ?   

今日有著網衫, 反而唔見好多師兄,
    但係有啲師兄撞到吓, 都有打招呼.   
    仲有今日第一次同 saki 版主 正式見面.   

升級   0%

擦汗

原帖由 purejoey 於 2010-12-5 13:48 發表
    小弟一年後希望都得la.
    海華見!

Sub-50 的確係個 [阻力位].   
    purejoey ching, keep 住過咗哩個心理關口, 一定可以越跑越好.   

我話 [石門 PB 後冇 PB], 希望冇嚇親你 !   
    我哋一齊繼續努力, 海華盃都要保持住, 繼續 PB !   

升級   0%

擦汗

原帖由 W@ll@ace 於 2010-12-5 22:15 發表
    投訴係指佔用單車徑?
    今日沿途見好多警察巡視, 起碼四五組. 佢地甚至開口叫大會人員提醒跑手跑番行人路

除咗起步衝線, 其實後階段馬鞍山嗰邊, 都唔係單車徑呀 ?!
    唔知警察會覺得無聊無奈, 定係想拉晒我哋呢 ??

如果行人路有行人投訴, 話有人跑步, 驚會撞親人推倒公公婆婆, 咁又點算 ??