香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

學界精英賽

升級   33.16%

該用戶從未簽到

男女都要上落長命斜, 唔通你無實地跑過...呢幾日上午有40幾架大巴上山, 除了那些小學生去旅行外, 起碼有20架係探路...

明天加油啊!  

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 mk111 於 2010-11-5 20:58 發表
我今年細b末有得跑精英賽....

我今年個細b都無得跑, 阿sir話form 1 女仔太細跑5k以上不利發育喔!  不過明天都要去做拉拉隊兼準備區際越野路線!

今年不止D細b 無得跑, 女拔因為負責同學或老師遲報, 所以成隊人個個都無得跑!  其中都有幾個頭十人馬!

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 HIN 於 2010-11-5 21:39 發表

我跑極都只可玩最虧既港九D3...
少見識少見識...

D幾唔緊要, 最重要係學校支持與否!

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 althea_suen 於 2010-11-6 21:16 發表
真係奪左命

我都見到啦! 你地件跑衫大大 隻字印左校名啦!  

你地情況尚好, 我係終點見到有幾個女仔成個爬係度, 有的幾乎休克...

今早我係黃金海岸見番幾個鐵人跑手, 佢地都話琴日條路好攞命下..屁股後連落大睥的肌肉扯住扯住怨怨疼..

我地做觀眾都好不到那裡, 雙腳被上午那場雨...濕凍左成朝...

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 mk111 於 2010-11-5 23:55 發表
我跟school聽日去都係探路,,18/11 沙西越野

琴日我8點已經到場, 見到沙西 體藝探路, 大北 甲寅練跑..(中有幾班我唔識).已經係度, 後來見到D 五育..男子組賽事完了仲有好幾班中學生去練跑.. 真係好認真...難怪今年精英賽人數大增...

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 althea_suen 於 2010-11-7 20:02 發表
下....你知我邊間....
今日我都有去黃金海岸wor

你個名個名單上都有啦..盲既都知, 何況你玩鐵人...呵呵!

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 Silver 於 2010-11-7 20:42 發表
跑第十一:l

哇!  勁秋喔!   
27分鬆些就跑完7k奪命斜!  

下年繼續努力!  進一名就可參加埠際賽!  加油!

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 mk111 於 2010-11-8 19:59 發表
我係體藝,,果日去探路,,第一次跑5.5K果條奪命斜跑死人==

tic 今年女子拿了近年最好成績, 第八, 同第十二..男子因為穿的跑衫不一..無辦法認得出...

跑5.5K 起碼是Bgrade囉!  剛剛TIC SPORTDAY 3K 公開賽有無跑?   今個星期五越野田徑隊要入大棠camp再操練過喔, 要多D支持細B啊!  

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 Silver 於 2010-11-8 21:57 發表

出左埠際啦:l
前面有兩隻超齡
其實只係跑到第十二都可以出埠際

另外下年無埠際
二年一度,要等兩年後再有埠際選拔

恭喜! 恭喜!  

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 mk111 於 2010-11-8 21:31 發表

SPORTDAY 3K我有丫,,我得13/33...13min幾好慢....
今年精英男子出果6個都係football team 既人,,我都係足球加田徑''
你又知我地星期五有camp @@

我個女都係TIC, 我見到LKL米同佢頃下囉, 所以米知道囉!
而佢玩開個CLUB又有好多人參加精英賽(起碼10個以上我認識), 所以成日同D家長溝通...亂八一通囉!

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 mk111 於 2010-11-9 18:33 發表
哦,,可能我識得你個女@@

跨FORM 3K OPEN 被FORM 1 贏左都幾屈機, 時間12'37" 算唔差, 因為勁個D匿埋曬, 今次算佢好彩!   
沙西越野女丙應有力衝金, 要看有S.C 和英基有無派高大鬼妹參加, 而精英賽則要長高些明年先可搏到 TOP 10..

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 mk111 於 2010-11-10 20:30 發表
不過佢好似依家傷緊,,
我地男仔冇眼睇.....

佢應該無乜野, 可能學校太多活動, 今日體育堂先玩完閃避球..聽日清明上河圖參觀, 後日放學入CAMP...要星期六先可返家.
對尼D過度活躍的小童, 體藝真係無得頂...    所以我都無眼睇...

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 mk111 於 2010-11-18 19:56 發表
今日跑完學界了
B grade 22/232
時間好似係26分幾
好辛苦..

恭喜你們啦!  就是有了你和隊友們這份堅持, 才能在奪取沙西男B團體冠軍!

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 raphaelmak 於 2010-11-16 21:46 發表
果然有人討論...
我個日都有跑, 得第40名...
俾個條奪命斜奪命...

仲有起跑之前取消左briefing攪到有d學校既人趕唔切起跑要衝過去 (包括我地學校既人)
好彩起跑個刻我係附近
聞說有跑手起跑個陣係廁所...

個日我見到起跑剛剛開始左, 有一個運動員才從終點斜坡跑落黎跟尾出發