香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

總結渣馬報名經驗

升級   56.84%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

我04 Oct上網報名,信用卡過唔到數,即時手指馬拉松打去馬拉松秘書處詢問情況, 佢話可用人手過數,要3,5,7 天...7 天後打去card centre話無過數,又要打電話去馬拉松秘書處問, 佢話7-14日先會過到數...7 天後再打了幾次去渣兜熱線,不同的接線服務員有不同的答案...一時又話處理中,一時又叫我用另外一張card...(大哥!處理中又叫我用另外張card過數???好明顯是......)

通過歷時一個月,而家上網check有參考號碼,但我check我card戶口都無過數.真奇怪,都唔知算唔算係confirm左, 有d擔心............................

升級   56.84%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 stanwong 於 2010-11-3 18:19 發表
    我都係10月4日上網報,當時出現error,於是第二日一早去銀行入數,連同入數紙寄去報名。大約一星期後馬拉松秘書處打來,話我做乜報多次,其實網上已經報左,話要遲些才把多繳的300元寄回給我。當時我在渣打馬拉松網頁 ...

Thanks for information
    but why "交易日期10月7日,記賬日期10月25日", need 18 days!!!!!!!!