香港長跑網  - 長跑長友

樓主: alexckwhk
打印 上一主題 下一主題

買110定310xt???

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大俠 於 2010-11-6 11:29 發表

1. 唔大隻邊有咁多嘢睇, 特別係navigation有map睇
2. off咗佢啦, 咁樣跑6次廿零K都唔駛叉電
3. 乜資料都有, 不過要自己set, 唔係default

110 似返隻錶, 簡單易用, 不過無Auto Pause, 無即時pacin ...

無即時pacing架. .要你按佢一下.佢就由按果下開始計. lap time都冇既. 你按佢一下就睇到果個lap既時間囉. 跟住過左8秒度, 就唔可以再睇番. 要上網先睇得番.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Oscarynk 於 2010-11-8 11:24 發表

師兄,如果你指310XT的話,應該錯左,因為我以前都係聽人咁講所以冇試過去set,但最近在這條thread中聽到大俠兄話有,所以就認真咁搵下,真係有的,下面是我set的過程中找到timing - lap的部份:

set好 ...

我講110呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Oscarynk 於 2010-11-8 13:32 發表
咁誤會左添....
亦即係話110的缺點310已改善左。

咁平野. 預左架啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小叻 於 2010-11-8 21:28 發表
千祈唔好買110, 好多bug, 我果隻成日hang機, loss晒d data, 而且仲有好多隻有入水問題!
如果你唔介意跑完一課長課, 返到屋企發現upload唔到有data error的話, 就買110啦!

upload我都出過問題. 而家隻錶整緊..