香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wty16
打印 上一主題 下一主題

[TKO自由突擊跑] 踢腳仔

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ericlam 於 2011-5-3 02:22 PM 發表

我都想。。。不過吳系啦。。我和你們是不同級數的。。是後山上山第一個roundabout。。。

哈哈。。。。
同我地跑跑下,就差晤多ga la。。。

升級   9.35%

該用戶從未簽到

星期2紅日.... 各位想跑邊度, any suggestions? 跑朝早.
4O, 西貢來回, 山地TKO....

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-5-7 09:04 PM 發表
你無野呀16,跑4個窿…即係我以後都唔跟得你跑啦…你跑一次已經係我一個星期既里數,我點跟。
有無人星期日或一晚上想跑步?

原帖由 Ring 於 2011-5-7 11:09 PM 發表
我星期一想跑400x10

how about this one...400x10?

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2011-5-8 12:18 PM 發表

小小補充,16嘅記錄係跑完4個窿再加ust來回,即係差唔多一個全馬。
而我哋就..." />" />..." />" />...uihji" />" />hj

so i almost died at that time....

升級   9.35%

該用戶從未簽到

[TKO自由突擊跑] 第16話 - 鬆鬆腳

日期:     2011/5/9(Mon)
集合時間:     6:20pm (6:30pm 起跑, 人齊就跑)
集合地點:     TKO 運動場附場                

路線 : TKOSG --> 400mx10
路程:4km

預計完成時間: ~ 30 mins (斷估, 請更正)
難度(5*為最高):**(沿途有上下斜, 小小平路)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 25-31度 .  
個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
               2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
               3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
               4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
溫馨提示:
~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
~水站 : 運動場

1. TKOer
2. ring 仔
3. desmond

----------------------------

and,

聽早跑吾跑, 不限時:
1. TKOSG>孟公屋>釣魚翁>大廟灣>布袋澳>大凹門>龍蝦灣>坑口>TKOSG, ~35K, ****
2. TKOSG>坑口>鴨仔灣山>鷓鴣山>璧屋>井欄樹>將軍澳村>翠林>馬遊塘>五桂山>澳景路>TKOSG, ~30K, ****

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-5-9 04:00 PM 發表
16,你預20分鐘練10組,即係2分鐘連休,唔洗玩咁大呀?!

計錯數tim... 30分鐘啦

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原先打算拉完筋就收工, 見對腳還可以, 跑左 TKOSG大圈幾K貨仔.
天時好"藝"局, D汗流到成對鞋都濕埋.
好在阿熹磅住小弟,拍住返來.
看來對腳保全下來了, 多D休息, 等Sun再操山 ~~

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-16 01:31 PM 發表
本來就會跑,但琴日跑完山,今日成個人散咗,
16應該仲有貨可陪你!

E排唔知搞邊科, 對腳散散地, 琴日行左6個鐘, 訓左我兩個鐘...D體能明顯下降

原帖由 TKOer 於 2011-5-16 01:39 PM 發表

成日跑山,無人陪我跑啦!!

系ㄚ, 1操山就會少D跑車路ga ~
傍晚6/7點無雨就出來jog下, 當踢鬆對腳...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-5-16 02:39 PM 發表
16,如果唔約得實我就唔黎啦,況且地濕我都唔係咁想跑。熱反而無所謂,地濕就唔係咁鍾意。我今晚都係游水唔跑住

看來今晚都系落雨ga la...再約 ~

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-17 09:30 PM 發表

咁你加入tko"蟻痕"隊,就大把人陪你跑!

x2

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-5-24 05:37 PM 發表
呢個post置頂,差啲搵唔到以為取消左

有你系度流連... 唔會ge

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-26 10:27 PM 發表
[TKO自由突擊跑] 第17話 - 鬆鬆腳

日期:     2011/5/27(Fri)
集合時間:     6:30pm (6:45-7:00pm 起跑, 人齊就跑)
集合地點:     TKO 運動場副場                 

路線 : TKO運動場>環保道>將軍澳工業村 ...

哥仔大熱天時跑堆填區... 廢氣+臭氣= C得都似
星期3 跑完對大腿後肌好有反應, 短短地跑平路啦...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-26 10:27 PM 發表
[TKO自由突擊跑] 第17話 - 鬆鬆腳

日期:     2011/5/27(Fri)
集合時間:     6:30pm (6:45-7:00pm 起跑, 人齊就跑)
集合地點:     TKO 運動場副場                 

路線 : TKO運動場>環保道>將軍澳工業村 ...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

............

升級   9.35%

該用戶從未簽到

............

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-27 11:53 AM 發表
--------------------------------------------------------------------------------

依家唔比堆咁多啦,應該冇 ...

多謝曬 馬拉兄,慢跑做10K對腳鬆左好多

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-27 10:44 PM 發表
唸住一個人跑,點知夠鐘想開跑時16就出現,講過來就比佢楂旗,即刻改變路線,順時針hea跑將軍澳大圈,16話狀態欠佳,仲............每k5:13速度

ave 5:30/k 跑得好soft ga laaa...

原帖由 TKOer 於 2011-5-28 06:13 AM 發表

我都好想黎跑,不過星期五會打波黎唔到。
記得逢星期一要跑呀!!
馬拉,你認為16識得hea跑咩?信佢一成雙目失明呀!

來踢下腳啦

升級   9.35%

該用戶從未簽到

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

[TKO自由突擊跑] 第18話 - 鬆鬆腳

日期:     2011/5/30 (Mon)
集合時間:     6:20pm (6:30pm 起跑, 人齊就跑)

路線 : TKO大圈(逆)
路程:10km

預計完成時間: ~ 1 hr (斷估, 請更正)
難度(5*為最高):* (沿途有上下斜, 小小平路)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 26-32度 .  
個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
               3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
               4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
溫馨提示:
~水站 : 運動場,寶翠

1. desmond (Sun跑山後要回1回)
2.
3.
4.

升級   9.35%

該用戶從未簽到

升級   9.35%

該用戶從未簽到

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

[TKO自由突擊跑] 第18話 - 鬆鬆腳

日期:     2011/5/30 (Mon)

路線 : TKO大圈(逆)
路程:10km

預計完成時間: ~ 1 hr (斷估, 請更正)
難度(5*為最高):* (沿途有上下斜, 小小平路)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 26-32度 .  

溫馨提示:
~水站 : 運動場,寶翠

1.           (岩岩醒起, 今晚有事, 唔來啦)
2. TKOer
3.
4.