香港長跑網  - 長跑長友

樓主: rockiec
打印 上一主題 下一主題

一次險死還生的住院經歷…

升級   45.33%

該用戶從未簽到

rockiec兄, 好好休養 , 祝早日康復 , 重上征途!!!

升級   45.33%

該用戶從未簽到

rockiec兄 , 冇咁硬頸啦! 听醫生話對病情有幫助的藥就食幾粒咁多啦...快d康復K班再聚..

升級   45.33%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2011-3-24 17:30 發表

止痛葯同胃葯對病情無幫助, 只會加重肝、腎ge 負擔!
消炎葯反而好想食, 但係有8、9樣副作用, 不如唔好食!

依家好咗好多啦, 已經可以吸起三個波, 個肺有番9成9功能!

rockiec兄 , 唔痛可唔食止痛藥 , 消炎藥最好要食對傷口有幫助. 有副作用都冇計...

升級   45.33%

該用戶從未簽到

原帖由 hobbywet 於 2011-4-6 22:44 發表
最緊要好返,我都無返K班啦,個女滿江紅,要晚晚做紙板警察

師兄都冇返k班....我都冇返好幾堂希望下星期返到可以跑下同同學們聚下..
rockie兄近況如何? 康復進展如何? 得閑上來報下料..

升級   45.33%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2011-4-7 13:21 發表

我諗半年內都未必跑得番...

外偒基本上好得七七八八, 唔駛洗偒口喇!
己經番咗工三日, 除咗動作/行動超緩慢之外,
一切如常, 希望三、四個禮拜, 可以完全康復!

師兄唔好急於跑番. 當俾自己一個籍口攤抖下 . 來日方長 , 長跑長有. 你個底咁厚好快操起...

升級   45.33%

該用戶從未簽到

rockie兄 , 出山復操好嘢 , 星期二來k班亮亮相.

升級   45.33%

該用戶從未簽到

rockie師兄唔使閉關咁耐 , 見得人啦 , 底厚唔操都有番咁上下...