香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

中銀 有得報啦

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

各位師兄都咁積極咁快手, 等我今晚都報咗佢先.   

8th MAY (Plover Cove) ~ Super Sprint
    29th MAY (Golden Beach) ~ Aquathlon
    12th JUN (Shatin) ~ Sprint

話晒我係新手, 游海可以順住嚟 ~ 375m --> 500m --> 750m

而且我只係玩過沙田兩項, 冇去新娘潭踩過,
    都係穩陣啲 super sprint 10km 試吓, 安全第一 !   

升級   0%

擦汗

Super sprint 8:50

我都未問自己鐵人會......
    如果跟佢哋車, 一定會係好早, 就 OD 嘅師兄, 咁我就要等好耐.
    但係自己去, 又好似好難去到......   (嚟緊幾日問吓鐵人會先)

(哩個故事嘅教訓係, 第時唔好再玩 super sprint, 要搵長啲距離跟大定一齊玩先得嘞.)   

升級   0%

擦汗

跟自己會車, 五點出發.
    晨咁早去到, 可能會影吓相先.

七至八點報到, 八點十 [繽紛距離].   

My 1st time Triathlon ~ exciting !   

各位師兄師姐 ~ 加油 !!!   

升級   0%

擦汗

第一次三項一齊玩晒.
    (繽紛距離) 同預期差不多, 一小時內完成.

幾好玩呀 !
    不過, 好早到, 早起身又曬, 有啲眼瞓.     

六月報咗 Sprint, 應該會更加辛苦,
    希望到時都可以兩個鐘完成啦 ~   

升級   0%

擦汗

原帖由 orce 於 2011-5-8 14:45 發表
    今日見你衝線都仲有貨, 反而想問你係咪唔夠喉?
    六月場sprint係全平路, 應該問題不大

哈哈 !

游水, 我都係最尾嗰幾個.
    踩車, 開頭上到斜, 見有人推車, 本來想頂住, 但係都係留返啲力, 一齊推車算.   
    跑步, 本來以為係好短, 壩中間折返, 原來係去到成尾 2/3.

今日差唔多嘞.
    科學園, 第一次一月玩兩項, 要踩 28km, 跑 5km.
    六月 Sprint, 踩 20km 就得, 兩個鐘運動量, 應該可以 !   

升級   0%

擦汗

原帖由 wong.siufu 於 2011-5-8 18:12 發表
    冇問咩number,又同你緣慳一面tim
    下次操車再打招呼!

今日有同 Jason ching 打招呼.
    不過, 見到 Ginny ctse, 都仲未.   

今日第一次同自己屬會嘅人一齊,
    雖然第一次唔熟, 但係睇返啲相都覺得好開心.

下次有機會東涌操車, 希望可以嚟到, 同 siufu ching & 各位師兄見面.