香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

2011復活假期操練(已update內容)

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

我第一次跟大家玩玩, 不過都係跟唔到你哋架嘞.
    淨係想嚟認識吓大家, 希望師兄師姐多多指教 !   

我有個考慮, 就係我喺東涌出發過嚟.
    但係我未有買單車袋, 唔知星期日七點零咁早, 就咁推車入閘俾唔俾呢 ??   

最多回程嘅時候, 自己慢慢踩返屋企囉......   

22Apr Fri (新娘潭漁農處)
    1. Jason, Ginny, D文

23Apr SAT (東涌欣澳停車場)
    1. Jason, Ginny, 得得地

24Apr SUN (新娘潭亭車場(今次唔係漁農處!))
    1. Jason, Ginny, D文, 王小虎

25Apr MON (東涌欣澳停車場)
    1. Jason, Ginny

升級   0%

擦汗

是的, 星期六.
    eddie 師兄呢 ? [東涌必到] ?!

我都未試過這樣乘港鐵, 可能都要試試.
    否則五六月, 如果屬會沒有車去比賽, 都要自己去.

試試看可否 [衝閘過關].
    我驚踩車由東涌去欣澳後會沒有力, 或遲了認識不到各位師兄.

升級   0%

擦汗

原帖由 eddiebuzz 於 2011-4-19 14:14 發表

你join左大鐵人?  係呀, 我東涌必到嫁, 除非要返工或者...唔知醒

上次心晴我有幫你影相嫁, 記得我嗎?

記得 !   
    我見你 [未報名] 啫.

係呀... 其實我最近先知佢哋星期日都有出車.
    啱啱去咗一次... 完全跟唔到, 見唔到影.   (除咗喺 DISNEY)
    入會有套衫, 其實都好抵.   

不過, 我架車係朋友二手, 所以之後我都冇去過大鐵人舖頭,
    但係遲啲都要去買返頭燈,車袋, 或計時裝置, LOCK 踏等等......

升級   0%

擦汗

今日天氣應該唔錯, 聽日都應該 Okay.
    聽日淨得 Jason 師兄, Ginny 師姐 同我 ??   
    (我當然認得閣下兩位, 上次水陸我坐喺 Ginny 師姐前, 不過未有打招呼.)

我聽日都會嚟架 !   (睇吓係搭一程港鐵, 定係早啲踩過嚟.)
    不過, 我踩得唔快, 亦都未必踩得好多, 但係都會盡量參與.   

今晚我去睇洪松蔭先生故事舞台劇 <秒速18米>
    祝各位復活節快樂 ~~   

23Apr SAT (東涌欣澳停車場)
    1. Jason, Ginny, 得得地

明日 ( 23/ 04 )

登錄/註冊後可看大圖

初時有幾陣驟雨,日間短暫時間有陽光。
    高: 26°    低: 20°
    相對濕度: 65-95 %

升級   0%

擦汗

原帖由 orce 於 2011-4-23 05:35 發表
    23Apr SAT : 天雨路滑, 活動取消!

呀... 收到.
    我起身都見到... 濕濕地咁, 涼涼地......

賢妻有些少難色, 未至於不准.
    不過, 我也很眼睏.   

那麼, 下次吧.   

升級   0%

擦汗

原帖由 orce 於 2011-4-23 18:20 發表
    星期一可以join到嗎?

跟足program走左100K, 走既時候又開始落雨, 真好彩!

orce ching, 星期一唔得呀......

收尾我都瞓返幾個鐘 !
    落咗街, 見又冇乜嘢, 食埋嘢就決定落街踩一陣, 點知又有輕微雨粉.
    不過, 都順利踩咗一個鐘.   (嘩 ! 你踩咗 100km !!!)

可能係我唔好彩嘞 ! 希望下次大家都好運.
    嚟緊兩日應該都係好天氣, 大家 enjoy !!!