香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

2011復活假期操練(已update內容)

升級   98.8%

該用戶從未簽到

22/4(Fri.) and 25/4(Mon.) 會到, 希望撞正有1日係新娘譚   

升級   98.8%

該用戶從未簽到

This arrangement is very very good, thanks a lot to Jason and Ginny     

升級   98.8%

該用戶從未簽到

課程好吸引, 真係好想日日黎, 不過只批左兩日

22Apr Fri (新娘潭漁農處)
1. Jason, Ginny, D文,Felix, key

23Apr SAT (東涌欣澳停車場)
1. Jason, Ginny, 得得地

24Apr SUN (新娘潭亭車場(今次唔係漁農處!))
1. Jason, Ginny, D文, 王小虎

25Apr MON (東涌欣澳停車場)
1. Jason, Ginny,Felix, key

升級   98.8%

該用戶從未簽到

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 kofelix 於 2011-4-21 01:25 發表

key 兄,你地係約埋一齊搭車出發,定係你自己本身揸車去? 如係約埋搭車咁我都想黎會合你地一齊去,因為我都係住土瓜灣姐,踩過黎都應該好快~

Felix兄, 我會揸車, 唔介意黎到觀塘咁遠嘅可以一齊去     pm左我電話比你

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 kofelix 於 2011-4-25 15:24 發表

我都超累.... 鐵人之路仲有好搖遠~~

睇住你每次都有進步, 繼續努力, 唔好比佢停啊!!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2011-4-25 20:37 發表
多謝大家既參與
雖然唔係每個人都來足, 但最開心係睇到一班好有心操練既人開始有進步啦
希望大家係5, 6月既比賽成功!

多謝Jason兄為大家度身訂做的4天training programs, 雖然我只join了兩天, 但都得益良多; 雖然唔知自己有冇進步, 但感覺非常充實和每次training之後, 都非常滿足

升級   98.8%

該用戶從未簽到

Jason兄, 黎梗3日假期唔知仲有冇d咁正嘅團? 我30/4 & 2/5都可以黎