香港長跑網  - 長跑長友

樓主: LL3578
打印 上一主題 下一主題

2011.8.14 南區越野賽

升級   4.74%

該用戶從未簽到

參加了,返而有d失望,如果有得再簡, 一定會簡中興柸,人地成績好快就有,到依家,我都唔知自己跑第幾,更加可能一世都唔知自己跑第幾

升級   4.74%

該用戶從未簽到

其實大會都幾out, 我有個fd, 參加中興即日就有時間, 但我要等one week??????????one week 後我都冇mood睇啦?有咩用???應該冇下次,black list 依個比賽

升級   4.74%

該用戶從未簽到

回復 165# 的帖子

我相信有時d野係事在人為,個個比賽都有晶片, 但又唔覺佢地加好多錢? 問題係話20-30 元食過早餐都唔指啦, 其實參加比賽一來係感受氣氛, 二來係可以有d比拼,從而找到成功感同目標, 但現在, 我好似什麼都得不到,好有失落感

升級   4.74%

該用戶從未簽到

有呀,不過係上年既事, 今年唔知有冇咁平呢???2010.9.26 荃灣區青少年暑期活動閉幕禮暨長跑迎亞運賽事網頁:
未有提供

主辦機構網頁:
未有提供

表格下載:
https://docs.google.com/fileview?id=1r9BBgXx0iEWlGnRg3JR_eSL4rHw3oFycQZnH9nG5ZWYEMgo0E1QKyV_Jxqt1&hl=en

網上報名:
未有提供

路線地圖:
請參考在報名表上之路線圖

主辦機構: 荃灣區青少年暑期活動統籌委員會及荃灣青少年發展協會
日期      : 2010年9月26日 (星期日)
時間      : 8:16 a.m.
地點      : 荃灣公園二期
路線      : 由荃灣公園二期出發, 沿海旁緩跑徑及青山公路跑至汀九附近折返 (詳情請請參考在報名表上之路線圖)
距離      : 約8.00公里
時限      : 1小時20分
組別      : 男子 - A (16-28), B (29-36), C (37-44), D (45-50), E (51-59), F (60+)
              女子 - WA (16-36), B (37-44), C (45+)
費用      : $60 (註: 不用繳付晶片按金)
名額      : 有待公佈
截止日期: 2010年9月6日 (星期一)
查詢      :  8104-8500

升級   4.74%

該用戶從未簽到

剛剛入左去中興杯既post, 見到人地個個講緊自己既pb,好開心咁, 自己卻有什麼時間都未有,真係越念越失望,

升級   4.74%

該用戶從未簽到

NIKE夜賽? 我都有玩,不過咩意思, 因為個獎有分男女組,一定輸緊,但依個賽本身好有問題, 除左氣氛好好之外都冇咩特別,最好笑係條賽道唔夠長和好多人跑錯check point, 同太黑, 好彩有晶片, 如果唔係一定唔可能有時間