香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gunners
打印 上一主題 下一主題

跟拿匙跑步日誌

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

Gunners ching, 恭喜你開blog之喜, 咁我可以入黎學吓嘢la

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-7-2 13:31 發表
    今朝好好天,陪個女番游水班.平時呢個時間多數會係隔離球場跑步,而家唔跑得唯有游水啦
    蛙式游左2k,時間64'46"

嘩, 咁你要謝謝你既囡囡wor, 因為佢係陪你做水療ar.
    8月大埔有個渡海泳游1.5小時2k, 咁你分分鐘有獎攞wor

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-7-4 12:32 發表
    Hi Tarry,跑步游水我都係玩玩吓嫁咋,從未諗過攞奬,不過妳講個果比賽d資料邊度有得睇" />" />

收到, 即刻去做嘢

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-7-4 12:32 發表
    Hi Tarry,跑步游水我都係玩玩吓嫁咋,從未諗過攞奬,不過妳講個果比賽d資料邊度有得睇" />" />

Gunners ching, 舉辦機構係大埔體育會, 好似唔係8月游, 應該係10月咁上下la, 咁你密切留意, 可以打電話去問ar, 好扺現好似30.00, 今年唔知有無加價呢?

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-7-4 14:05 發表
    真係唔該晒呀Tarry,入左大埔體育會個網頁,舊年就10月10日舉行,今年未公報,遲d再留意吓.

唔好客氣, 你玩埋新一屇渡海泳都仲得ar, 預祝你成功搶灘

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-7-7 13:34 發表
    今日去徤身室,見有部跑步機無人用,忍唔住跑吓,用左40分鐘跑左5k,跑完都ok喎,
    隻腳無乜唔妥,希望慢慢練返,遲d再上街跑過
    另外踩單車機23分=9k

出左身汗,好舒服f ...

加油~

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-8-19 02:47 發表
    係大西北果邊睇到Wong Sir有個program練10k,唔可以跟大隊一齊練,咁就自己試吓得唔得.
    個人10k最佳係年初糖尿聯會約52分鐘,於是搵個以48分鐘做目標ge黎練,唔知會唔會大想頭左d呢

week 1 Cruise Interva ...

Gunners ching ,恭喜你腳仔好番
    黃sir個program共8週ga, 一齊跟操la, 另外你可以交功課俾黃sir, 佢會有comments

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-10-21 23:55 發表
    夜跑青公,由荃灣公園至深井7仔,全程約13.5K去程38'43"/飲水連休4分鐘/回程36'57"
    時間雖然唔係快,不過有一樣進步,就係臨尾仲可以keep住個速度同可以加少少,以致回程快差唔多2分鐘" />" />

Gunners ching, 好耐無見啦, 加油呀! 請問你報咗邊組呀, 係唔係挑戰"早" 呀 , 好耐無黎沙田跑la wor~, 有時間落黎跑下ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-10-24 15:47 發表
    Hi Tarry,自從夜闖梅子林後,都撞唔啱時間去沙田一齊操.啱時一定到
    我報左半馬挑戰"早"呀,希望能夠兩個鐘內完成啦!!
    係度預祝妳同catcat係苗圃同渣馬都有好成績,大家一齊努力,力口油

收到~, 希望可以俾個靚靚成績表你睇啦~

升級   100%

奮鬥

Gunners ching, 唔好偷懶, 快d交功課

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2012-2-8 18:50 發表
    第一次參加半馬賽事,報名時自己訂下ge目標係2小時,經過幾個月ge練習後就將目標推到1小時52分,更甚係sub150添
    上線位置都頗後,起步後要2分鐘先到起點,頭1k例牌塞人,順住跑,要到5k後先鬆d,立即開快少少至西隧 ...

Gunners, 恭喜你第一次已經有咁好既時間, 佩服你仲要shift 勁!