香港長跑網  - 長跑長友

樓主: hawkins
打印 上一主題 下一主題

2011.10.23 護多樂™產品秋季長跑

升級   43.67%

該用戶從未簽到

今日跑完, 最唔滿意班唔聽話既3K 跑手,
明明係10K 上線, 走埋黎阻住晒,

頭個班10K 一起跑, 班3K 即刻走埋黎起左一個人牆,
阻到後面班10K 起唔到步,

大會開咪大大聲鬧班3K 跑手, 楂咪個工作人員串3K 跑手,
串得好好笑
(因為我掛住笑, 唔係記得太清楚,
大約話 : 你地第一次跑3k 呀 ? 你地識唔識跑3k 呀, 唔係咁跑架,
             唔使咁心急走出黎, 如果跑短跑我唔怪你,
             但你地今次係跑3k, 唔係跑3百米呀 ! .....)

小弟第一次見大會開咪串跑手.
不過班心急上線o既 3K 跑手真係抵鬧 !

升級   43.67%

該用戶從未簽到

剛剛收到大會通知 :

由於比賽當日的晶片問題,導致部份參賽者未有比賽成績,因此所有成績有所出錯及修改,現正跟進中,成績將會盡快於網上公佈,如有不便,敬請原諒!
如因成績出錯而比賽當日未領獎或補領獎之人士,本會將會另行通知!如有問題,可電郵致本會電郵。
*如最終成績有所出入,比賽當日已領發獎項之人士,本會將不會要求領回獎杯。
本會對此事將有待跟進及另行檢討,在此各各位受影響人士致歉!