香港長跑網  - 長跑長友

樓主: mill
打印 上一主題 下一主題

6月26日(星期五)荃灣青公約跑預埋你

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

12月16日(星期5)荃灣青公約跑~~~~ 日期:2011年12月16日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm 準時起跑(不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km(大家可自行加操至青龍頭來回) 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1. mill 2. pck 3. 亮哥 4. chusiuyee 5. Gunnres 6. jacky 7. 8. 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。 [ 本帖最後由 mill 於 2011-12-10 21:57 編輯 ]

升級   100%

慵懶

原帖由 Gunners 於 2011-12-10 21:31 發表 唔該晒,mill姐,幫我加埋名,想唔黎都唔得啦 仲有呀喵姐,皇上幫我買左條狄卡龍中tight(M),妳可唔可以幫我攞埋,果日交收
    係你話今個星期5可以離架.... 緊係可以帶埋絛TIGHT褲比你啦! 收番D手續費咁囉!

升級   100%

慵懶

日期:2011年12月16日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm 準時起跑(不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km(大家可自行加操至青龍頭來回) 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1. mill 2. pck 3. chusiuyee 4. Gunnres 5. jacky 6. beepatpat 7. Skylinelin 8. 9. 10. 11. 12. 13. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   100%

慵懶

原帖由 tank1438 於 2011-12-11 11:15 發表 機場十公里成功PB 43:39比925nb10k快近5分半鐘!
    好野呀坦克仔, 唔怪得我連影都見你唔到啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 tank1438 於 2011-12-11 15:02 發表 多謝mill姐你在對岸嗌左我兩次加油就真^^
    係啦..我嗌到你跑得咁快....要請食野啦! [ 本帖最後由 mill 於 2011-12-11 16:18 編輯 ]

升級   100%

慵懶

原帖由 Bonsir 於 2011-12-12 10:24 發表 報定名先 ! 23號果個星期五黎到 ! 班學生放早~ 可以黎join你地跑了
    好呀! 咁下次星期5約跑再報啦! 你咁快講定....我到了23號會唔記得的. 

升級   100%

慵懶

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-12 21:34 發表 Mill姐 呢個星期我黎到呀 !
    咁要唔要我攞埋網衫比你呀, 之前你訂左兩件 SIZE :42的.  

升級   100%

慵懶

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-12 21:44 發表 好呀 網衫我之前同你攞左一件喇 係44的 o岩身呀 可唔可以攞番呢個size~
    當然可以啦! 咁我攞番44比你. 係一件背心同 一件T嗎?

升級   100%

慵懶

日期:2011年12月16日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm 準時起跑(不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km(大家可自行加操至青龍頭來回) 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1. mill 2. pck 3. chusiuyee 4. Gunnres 5. jacky 6. beepatpat 7. Skylinelin 8. monkeywsk 9. hcli 10. 11. 12. 13. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   100%

慵懶

原帖由 pck 於 2011-12-12 22:46 發表 唔該mill姐幫我報名;星期五見!" />" />
    唔好客氣啦彭仔, 到時見喇!

升級   100%

慵懶

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-13 12:36 發表 對 $100 ~
    收到~~

升級   100%

慵懶

原帖由 Jacky 於 2011-12-13 19:15 發表 大家星期五見。
    係呀Jacky...到時早少少到, 因為我們7:00pm起跑的了, 要拉肋就要自己早少少喇!

升級   100%

慵懶

原帖由 Jacky 於 2011-12-13 19:57 發表 OK 我星期五早點過去,mill 姐痲煩你幫我拿背心,謝了!
    我記得呀! 己帶左網衫返公司了, 到星期5帶比你.

升級   100%

慵懶

原帖由 paulp 於 2011-12-15 13:08 發表 唔該晒!大力師兄!
    Welcome 呀paulp師兄~~

升級   100%

慵懶

今晚天氣有點冷,請大家著多件衫,7 : 00 pm 準時起跑(不見即散)。

升級   100%

慵懶

原帖由 Jacky 於 2011-12-16 22:33 發表 各cHing ctse 很高興認識各位,今晚見識到各位的摩達腳,下星期再見
    JACKY咁講, 下星期5你唔打羽毛球啦!

升級   100%

慵懶

力高師兄....我地尋晚係咪漏低左你呀? 我地食到咁上吓...Eddy話之前見到你在更衣室仲未出離喎! (但我睇唔到男更衣室的情況) 仲以為D人出晒離....所以一行人行左去搵野食. 但我又無你電話搵唔到你...SORRY! 我上次漏低左Andy, 今次又漏低你, 真係唔好意思呀! ps. 我都係PM個電話號碼比你先喇!

升級   100%

慵懶

小儀, 今個星期5的約跑post由你同坦克仔出好嗎? 我今個星期5晚(23號)有事不來了. 你們食同跑都開心d. 我要下(星期5)晚才歸隊辛苦晒!

升級   100%

慵懶

我地"小二"師妹新開了一個「荃身癲地吹水會」請大家多多支持! https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=16385&goto=lastpost#lastpost 詳情請入來吹吹水! [ 本帖最後由 mill 於 2011-12-19 21:12 編輯 ]

升級   100%

慵懶

12月23日(星期5)荃灣青公約跑~~~~ 日期:2011年12月23日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm 準時起跑(不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km(大家可自行加操至青龍頭來回) 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1. 小二 2. 坦克車 3. 亮哥 4. Jacky 5. joe 6. Carmen 7. kevin 8. 成成 9. 根拿 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。