香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2012.3.25 第36屆畢拿山( 古蹟 ) 越野長跑賽 2012

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

不用客氣! 會唔會練下跑呢條賽道?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yiuyiu5d 於 2012-2-14 11:32 發表

同埋我想問下新人係咪唔可以係約跑區留到言?

請問妳試過係約跑區不能留言?
網友是不能開約跑貼,留言及參加約跑是無問題的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yiuyiu5d 於 2012-2-14 11:54 發表

因為我想報名跟你地試跑畢拿山但條thread最底冇左回覆個部份呀! 跑步新手! 多多指教!

歡迎妳們來試跑這賽道,我地都會係慢跑為主(上星期就以約6'/K慢跑),如有人識路又想跑快d都可以自由加速的。
報名方面,係先highlight最後果個貼子既內容及按滑鼠右鍵揀覆製,然後在最下面的空白貼子按右鍵揀貼上,加上自已的網名,最後按發表回覆便可,不是單按回覆的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 musihclo 於 2012-2-14 19:13 發表
i can't download from the hkdrc is it already close entry..... thankyou

條link已修理好。請再試一次下載報名表!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 56# 的帖子

是的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mymarathon 於 2012-3-6 23:16 發表
收到號碼布,想問會唔會有晶片計時?

佢地提倡環保,唔用晶片,會用Barcode嘟嘟。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-3-6 23:38 發表

barcode嘟嘟?係唔係要自己特登嘟?(好似八達嘟咁?)

到終點有工作人員會嘟你號碼布上的barcode,這是賽會網頁講的。

"由2011年 開 始,本 賽 事 將 推 行 綠 色 及 低 碳 方 式 進 行。  
Our work for this race is Go Green and Low Carbon that includes :-

- Email communications wherever possible to achieve saving of postage
- Print runner’s guide and bus ticket on back side of the number to save use of paper
- Supply reusable baggage tags
- Stop supplying bottled water to reduce waste and replace with cups
- Use Barcode Scanner system for recording race results to minimize electronic waste"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 amos 於 2012-3-15 13:48 發表
請問如果未跑過又無做 pre-trip 易唔易當失路?  指示清楚嗎?

唔容易盪失路的,每個轉彎位都有企工作人員指路的,唔好遮住塊號碼布,等工作人員清楚睇到是參賽者便會指條路給你跑的了。