香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 草兄弟
打印 上一主題 下一主題

草兄弟的長跑日誌

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 草兄弟 於 2009-7-31 00:58 發表
Thanks both,

I found a job a few days ago, but they told me today that they found that the job role was not necessary in their company and the duties are duplicate to someone, so they were sorry t ...

Hang in there.  Market is tough now.  But it will be better, soon!

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 草兄弟 於 2009-8-14 01:38 發表
今晚落街跑左我諗半個鐘到, 好耐無跑, 跑完個身體真係舒服好多。

但都係不安, 怕自己之後就係咁, 無工作無收入無老公......其實自己已經30歲, 做過好多份工作, 唔知點解, 做極都係唔穩定, 呢兩年先話諗住轉行HR,  ...

只要有信心,就有機會,求主不如求己.

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 草兄弟 於 2009-8-18 00:30 發表
今日跑左半個鐘到, 之前少左跑, 最近跑返都係跑得好慢下, 志在俾自己做左運動, 活化下我個身體既機能。

跑時諗起自己人生條路轉來轉去, 唔知點解要俾人用多好多心力去行, 而現在都係係原地咁, 可能主要我行一條不 ...

草兄弟,要有信心和決心!有一天一定成功的.