香港長跑網  - 長跑長友

樓主: edwinc
打印 上一主題 下一主題

遊雲跑舍

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

遊雲兄,你個部落格個名好有詩意好正呀。
小弟只是一個跑步初哥,以後要多多向ching學習。

升級   0%

該用戶從未簽到

遊雲兄,係真唔真呀? 唔好老點wor!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-9-4 21:37 發表

遊雲兄,係真唔真呀? 唔好老點wor!1841

遊雲兄:
真係對唔住呀,係我搞錯咗,其實我中文同英文都係咁屎,只係當時感覺上記得好好似唔係咁寫,現在已經知道ching是100%正確的,請原諒小弟未經求證公開亂講說話,請受小弟扣頭認錯。

升級   0%

該用戶從未簽到

遊雲兄:
正所謂錯就要認,打就企定,以後小弟仲要多多向 ching 學習。下次再返來香港有機會既約埋一齊出來跑吓啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 edwinc 於 2008-9-13 23:09 發表
遊雲跑舍 13-09-2008

RACE REPORT

Albert Park Lake的9.6k Club Handicap Run是我最愛跑的賽事之一。
位於市中心南邊的AlbertPark Lake 是個滿有生氣又美麗的公園湖。湖中遠近起伏的帆船小艇,湖邊一群群整 ...

遊雲兄:
你那邊的風景真的是非常美麗,小弟真係希望有機會可以係咁既環境下跑步。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-30 22:53 發表

edwin 兄, 睇怕你攪錯了, 我不是大人呀 " />" /> , 是個小小的監察員, 8吓睇吓有無人偷懶咋痳 " />" />hiuijhkj

恭喜chingg" />" />" />" />" />jhk 了份assignment, 又交了份功課.  期待閱讀ching許許如生的文 ...

雲遊ching會唔會後悔上咗呢個網仲開埋個blog,原來呢度有監委員想偷吓懶都唔得,死未。