香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

鞋店

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2008-9-8 11:56 發表
除左 10k, 中興, 水陸, 運動國, 東京 外, 仲有冇其他地方 有pro D 既 asics tiger 鞋 既店. 荃彎區有冇呢?

我想睇睇 tmm series, sortiemagic 有冇分腳內/外翻的呢, 同有冇wide 版的呢, 如有 從 model number 可得 ...

荃灣唔駛諗...得中興
其實B兄你講o個d都差唔多係賣最好既asics

有一間你個list無既,係九龍城...叫cksports,不過同10K差唔多級數
http://www.cksports.com.hk/

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 ming_geo 於 2008-9-9 10:01 發表
Can you provide the address of 運動國 ?

thanks

師兄,懶左少少喎
www.a-n.com.hk

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2008-9-9 13:14 發表

運動國地址:  旺角西洋菜街南38-40號萬高商業大廈7樓B室

店長叫 Chris.

佢同水陸都係上樓店......

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-9-9 14:27 發表

咁綿華個間是否運動國?

運動國得一間係旺角....其他都唔係

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2008-9-10 04:36 發表

點解間鞋鋪會係間商業大廈嘅七樓ge? 咁一樓至六樓都係retail stores嚟 ?

david見慣美國/加拿大既shopping mall、寫字樓,非常分明
但香港有好多舖係商業大廈裏面,但係個商業大廈既其他部份係寫字樓

我地叫呢d做樓上舖,租無咁貴

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 ming_geo 於 2008-9-12 10:41 發表
stanley 兄 , 請問運動國現時有冇做 discount ?
另外想問CK同運動國 , 兩者邊間多款及PRO d 呢 ?

運動國要自己問discount,ck就隨隻鞋寫明有無折
ck就多唔同brand俾你選(美記,asics,nb),運動國就多asics
不過pro就運動國pro d