香港長跑網  - 長跑長友

樓主: lewischan
打印 上一主題 下一主題

2013.1.13 China Coast Marathon and Half Marathon 2013

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

突然睇返, 原來搭車要咁早, 我都唔記得自己 book 咗邊度,
    不過, 應該有夜晚小巴去深水埗啩......

加油呀 !!     

人工智能報名
    1.cyrilchu HM  
    2.日本專 FM (希望平安返到終點比人掛牌)
    3. katchoi (fm, 不過冇信心, 怕最終跑完半馬就放棄)
    4. allanccl FM 慢跑當長課
    5. kksesame FM
    6. Gita (FM)
    7. 恒恒 (FM)
    8. iRun09 ...
    9.雄記(FM)
    10.Peter Fong(FM)
    11.jefflam77 FM徵求目標345-350跑手一齊跑:)
    12. samuelw (HM)
    13. Blurmax (HM)
    14. Jyew 啫哩 (FM) (希望平安返到終點比人掛牌) * 2
    15. 得得地 [HM]   (預咗難跑當練習, 但係又話同 Mizuno HM 差不多 ?!)

升級   0%

擦汗

唔知以前嘅安排係咪咁呢 ?
    定係, 今年先係咁......

唔知大會, 自己會唔會有檢討,
    定係要人[提點], 下年先識做.

至於用大膠袋, 我排嗰陣, 見有人因為唔可以用自己舊膠袋, 而有不滿, 大會工作人員都幾慘,
    不過, 始終係冇太多人管理話事...... ?!

另外, 我覺得既然大會唔會環保,
    大家都可以嘗試自己環保啲, 將膠袋帶走,
    留返下次用, 又或者攞返屋企裝垃圾都好.

記住: Reduce Reuse Recycle
    大家都可[盡量]環保......

升級   0%

擦汗

收費 $50 嘅證書.
    一個月收到, 係好快就寄到嚟.
    但係普通一個公文袋寄嚟, 俾郵差擺落信箱, 又係有摺痕.

經常遇到類似情況, 已打電郵俾 race organiser 提醒要加上 [證書] [Please Dont Fold] 等字眼, 方便郵差處理.
    收 $50 一張證書, 哩啲嘢都係要教......   

(我以前試過問香港郵政類似情況, 但係寄件人唔寫, 又唔可以怪郵差叔叔, 睇吓下年 race organiser 有冇改善.)

我前日收到了,也是普通公文袋,中間摺了一條死痕,不大開心! 這是第二年係咁,要另外俾HK$50的証書搞成咁,AVOHK太差勁了! 明年考慮唔跑這個。  詳情 回覆 發表於 2013-2-11 23:36