香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

發現跑手偷用人家號碼布... 官方網站搵到2個同號碼既跑手.

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

其實我哋長跑網本身咁多會員, 有冇/會唔會主動提供意見/投訴/舉報俾有關當局組織 ?
    因為我哋集合咗相當人數, 意見算比較顯著/中肯/有影響力.
    與其只喺度討論, 不如再做多少少, 希望將來會有所改善.

(純粹意見)

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

Thales  長跑網係好多人,其實今次事件感覺佢係盜用他人塊布而唔係人地比塊布佢用.所以問題較大.

最近我都見到有人喺 hkrunners 公開(免費)讓出號碼布, 我都唔贊同類似風氣.

如果有張終點相冇睇錯, 佢係 3:12 全馬跑手 ?
    本來應該好值得人尊重, 唔知而家點解咁 ?

(應該俾機會佢還佢清白 ?!)   
    (跑得咁快, 報唔到名 ? 咁張揚咁樣去跑 ??)
    (定係佢係陳冠希咁, 唔鍾意報到名個號碼, 所以換咗 ???)   

由晶片同相片, 可以推出呢個跑手係自製跑布去跑  發表於 2013-2-28 17:22
    唔會換左.因為而家係官方度係見到有兩個跑手用同一個號碼布.官方衝線時間係5小時幾(video亦睇到係另一跑手衝線係同晶片一樣)  發表於 2013-2-28 17:21