香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-14 11:36 發表

v姐:
果日妳想索幾多K都係跑果條路冇分別架,差在折回點唔同之麻。
又冇晶片計時冇限妳幾時折回

~剛看完個post 的 info...我仲以為走唔同路~~~.個map 好複雜 ma~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-14 12:01 發表
個講座是
天 文 導 航http://www.lcsd.gov.hk/CE/Museum/Space/Programs/Activities/c_activities_speciallecture.htm#sl_2

獅子座  14/11 - 21/11 譚普─塔特爾彗星  流星雨  18/11 最勁
http://www.lcsd.gov ...

很益智ar~~~你地會去睇流星雨?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-14 13:03 發表
kin , catcat

跟埋你地去 "TALLK" ,LA

HAHA....BONBON....佢地成日都會推介下d 唔同既 talk 架~~ ~~都係很益智的~~e.g. 探討下人生目標之類~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-14 14:07 發表

聽talk ja.....
邊度有時間及情趣半夜三更去睇流星雨喎.....加上都要睇下同邊個去至得架...呵呵..." />" />

益智既野, V V你都最好多d同我一齊參與,我唔想SSP twins既智慧水平距離愈來愈遠呀...y ...

E+你係咪嫌我知識水平底ar~~~~好傷心~ ~~不過~又唔及kin ching 咁傷心既~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

WOWO..行50k~joe ching..你想裸佢條貓命咩….仲係行山~ 咁要行幾耐架?
貓貓今晚出唔出來dinner~等我操肥左你先la~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-14 15:43 發表
cat cat
明天照舊 8:45am 在234x等 嗎

BONBON...234X是否在貿易廣場前面架???

升級   0%

該用戶從未簽到

2884 CHING~你唔到呀…咁我地咪又緣慳一面law~上次我甩底..今次到你~~

升級   0%

該用戶從未簽到

貓貓: 你誤會了…我是大把人約的….不過比個頭位你姐~我是不用一條友撐台腳的, 你明白ma?
明天跑步我最遲要3:00走人…唔想遲到..又要taxi~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-14 16:13 發表

nonono....
個站係怡閣苑個度......

喂....bonbon + V V~不如我地明早一齊在SSP食早餐,之後一齊行去巴士站啦....???

BREAKFAST NO PROBLEM~但我唔知邊樹係怡閣WOR

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-14 16:28 發表

天呀..............
我就係知你一定唔知邊度係怡閣苑,先至約你地兩個breakfast...............
(點解我個partner既智慧會甘......既....)

" />" /> ~吐血

唔好咁la..我只係深居簡出~所以唔多認路之嘛~唔係ssp 有個怡靜苑咩?..係怡閣咩??? 怡閣係咪有烏鴉果度ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-14 17:04 發表

不如8am在元州街x號(唔知)既新星茶餐廳等,即是美居麥當當對面個度.....
V V: 即係上次我地去個間松記糖水,隔2-3個鋪位就係...

食住等啦....早d見面我地可以足下水嘛...

" />" />

我諗我知既..到時搵搵la..我食開果d 餐廳一般都比我改晒名...個真名真係唔知~咁 around 8:15la..好唔好??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-14 17:13 發表
各位:
哈哈...我岩岩見到,唱片公司(長跑網)有新跑衣訂呀....截止訂購日期: 27/11/08 (星期四)
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2308&extra=&page=1

有買趁手啦....
我訂左背心啦...hjokkjlkjl ...

我諗d背心係好大件..而且個la位會好大架點著ar???????

升級   0%

該用戶從未簽到

我地又唔係丫嬌~~~ar 嬌ching 是第2個區的~~~~~
~~仲有...是"拋"個身出來..而不是泡~~泡的..一般是茶~sorry 我都只係想提高我地fans 的語文水準

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-15 00:41 發表

cat 姐~~渣打我應該同妳跑同組喎~~" />" />

~~~點解....名都唔同左既??你唔係phxxx ching 咩??????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-16 21:39 發表

佢地唔走"玉女" 路線Je, 都可以簡型"、"潮"...多種路線。

梗係la....我地都不知幾型..haha..e + 仲有 bonbon 加入~~~簡直..無懈可擊

升級   0%

該用戶從未簽到

hehe...襯catcat 未上來...等我先本簡短report 一1511行動~
8:45..3個 ssp 之友從 ssp 出發, 到達荃灣時..我有點擔心...另2位ssp 之友..其實識唔識路架???好在最後...我地會合左ming sir..一行4人~先拍個大合照就浩浩蕩蕩出發了 (先要嗚謝ming sir 囡囡幫我地拍照及儲存行李)~
由ming sir plan 好行程~我們由西約出發~一直向山上進發(其實我忘了果度叫咩名, 總之有一段斜坡)..全程來回有11k~之後會轉戰汀九 (如有錯請指出)
去程, 一路有bonbon 陪跑..我地都是第一次見面..但已一見如故~bonbon 原來是非常斯文既ssp 之友..我地一路傾一路跑.真係不經不覺跑到去u-turn位~輕輕鬆鬆就5.5k la~回程時..catcat 開始有幻覺出現~佢話...見到遠處...有...c樂冰ar~~~ ~於是..我地就在些粉去飲c 樂 冰lu~~
之後..繼續行程..不過可能停過la..大家都無去程咁起勁law.而且好好好晒ar..我是好怕晒..跑到我諗差1k 到u-turn 位我就停了下來休息~bonbon 陪我一整, catcat 同ming sir 就繼續行程~大約1:30~完成行程~大吃大渴去也~
最後~要多謝ming sir 安排既行程~風景非常優美..頭11k 簡單跑到唔捨得停~另外~多謝另2位ssp 之友..令我跑得異常開心..不過真係好難理解....點解你地上之真係咁堅..由長沙灣可以跑到深井?????好堅ar

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT~~SEND D PHOTO 來ar~好心急ar~~
仲有...我教果招..係螳螂腿ma~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

大圍兄~
WOW~SSP 去大圍..係咪要 ~大埔道~金山公園..咁行ar?? 可惜..我唔來la~小隊要繼續努力ar~~仲有.其實有planning 真係會好好多..最多到時adjust~e.g. 如有隊員唔夠喉 or 太遲, 都可以知大隊位置~發揮小隊互相照應既作用ma

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-17 10:40 發表
V V
星期六多得你一邊跑一邊聽我細訴心中結...>>>>>,

o..bonbon, it's my pleasure la~其實傾下~都係減壓既好方法~我既格言係:人就得一個,手就得一對, 想點ar~~~~right?

升級   0%

該用戶從未簽到

haha~我個keyboard short short 地架...時時食左d字我都唔知~thx~
我個格言la只係apply 在 工作上..一個人~一對手..做到既野一定有限~迫我都無用架ma~right