香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 witchycatcat 於 2008-11-19 09:07 發表

咩呀.................ching你邊有覆過我呀......" />" />
我個message box同埋mobile都無你既reply喎............." />" />
2008 ching...你係咪壓力大過頭,搞到思覺失調呀.............
星期五我地由 ... [/quote

好擔心~~~~ ~~~可能佢個心已經reply 左你 la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

" />" /> ~~2008號院友既情況令人好擔心~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

陳伯果然眼利ar ~咩事都唔過佢
la..為支持我地公司, 我都訂番件~~tee la….(有袖架..可保我玉女形象ma….)不過m 碼會唔會大到舞獅咁架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-19 10:42 發表

應該係"瞞"" />" />  

知道!

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat, 我有d 唔明~你地係跑去大圍 之後 dinner 還是u-turn 之後在ssp dinner ar??如果在大圍dinner..我不來la..我果晚在大會堂 拉記大約9:00走...

升級   0%

該用戶從未簽到

ok~~s size la~如果無分男女...M 可能真係好大件AR

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-19 10:53 發表

仲有
唔好成日蝦
傻鴨 vv ctse呀g" />" />jhlkj

唉~黃鴨CHING~張相明明是你自己來KA LA~又唔認得~唉..可能CHING 公私 2忙LA..~少照鏡連自己個樣都唔認得~~(A~我有照鏡KA, 所以我SURE 唔係我LAW)~~哎呀, 不過你個樣子咁鬼特出…到時你地都好容易相認AR~

升級   0%

該用戶從未簽到

突然想起.....YELLOW DUCK 去 山頭野嶺 (山霸)~要小心D AR, 一陣比人當野味...打左來食AR

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-19 10:49 發表
V V:
星期日我地去天水圍幫d ching/ctse影完niki 10k比賽寫真後,不如我地跟亞kin去broadway電影中心呀....個度有show呀...而且ching話請我地食魚翅呀...." />" />fvhfgj

wow~有魚翅食咁正….但係…我無咩文化同藝術修養~我驚D咁益智同有品味既活動..唔多岩我WOR… ~不如叫BONBON 去LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-19 11:33 發表

妳個人咁心急~~
放心!我實到~

我進修緊~

vv ctse 妳用緊個幅圖唔係鴨來的嗎??
看上去有點像鳥~~
" />" />

唔怪之得cat姐成日蝦妳

CHING..我張相是鴿..不是鴨AR~
..鴨仔乖LA..細個時都叫係讀多D書~~讀書有咩好AR?~至少識分邊D係同類AR MA~拿你個同類係鵝AR~明唔明AR

升級   0%

該用戶從未簽到

既然~大家講藝術反到咁開心咯..有無CHING/CTSE, 有興趣睇VIVIAN WESTWOOD 個展覽AR?係首次來亞洲KA..下站就上京KA LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

唔講藝術~講運動時美容及衣著及潮流需知得唔得AR??