香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-13 12:33 發表

可以話係一間公司名
.......................................(下刪數字)
詳情唔話你知~
等你心思思

咩lkk呀....................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-13 12:04 發表

所以話呢~~衰貓幫唔過
快d過來和我同一陣線啦
話晒我都係lkk嘛
自己人~~

扇風點火...........你想同亞joe搞分化呀...........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-13 12:44 發表

呵呵!!!
等我阻止妳繼續
色誘阿joe ching~~~

好驚呀.........................

原來phenli ching有甘既癖好..............

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-13 13:39 發表

嘩!!
CAT,小心陷阱提問呀

Kin in Running

你up咩呀......
點解你講d野成日都甘高深架.........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-13 13:53 發表
哇, 走開一陣姐, 個網就攪到咁鬼精彩, 連"色誘"都走埋出嚟, 因住攪到兒童不宜呀~~" />" />

唔......我都係企埋一邊等睇戲, 益或......

益或阿Phenli攪番個"LKK Boyz" 嚟抗衡"SSP Twins"呢 ...

1. 係"或"
2. 除SSP twins次外,我地仲有左"新Boyz"(大圍+ kin),而家你同phenli再搞隊"LKK Boyz"..............

而家既跑壇真係百花齊放....呵呵....

有無ching/ctse黎21/11個跑呀...?

升級   100%

該用戶從未簽到

頭號打壓人物:
phenli

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-13 15:15 發表

妳增磅先啦?~

我有200磅.....嘿嘿

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-13 15:32 發表
本來今日有d唔開心 (我boss 明明話今日安排我出街去 “果度” (catcat 同kin 明la), 點知佢忘記左…….我同事出左去無帶我ar~~~~) 睇完你地d post..開心番晒

下.....甘都得.....................
算啦...甘你咪chi住長跑網囉...

升級   100%

該用戶從未簽到

亞joe,
咩你今日甘得閒成口上黎留言,唔使做呀你........................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-13 16:46 發表
開唔到ar~有幾可愛ar…根據前文後理都唔方有好野

Q版怪獸公仔呀....
佢取了佢自己張相放上黎咋嘛

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-13 17:19 發表
係wor..catcat..你23/11陪唔陪我去架? 仲有ar~1511行動..你同bonbon會著左戰衣去還是點架.? 你地上次反到幾多點ar?

上次玩獨木舟出trip,凍死我死死下,浪又大,我包尾仲反左一次艇.......................
我23/11想甩底,轉去同你玩影相仲好.....我遲d confirm你...

另外,1511行動,我地會當日早上係長沙灣道234x個bus station等.......去到荃灣西約體育館換衫,行李方面......哈哈,我估ming sir都會派佢仔仔或囡囡落黎幫我地拿....anyway,ming sir一定有安排架啦....放心

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-13 17:19 發表
你地上次反到幾多點ar?

上次around 2xxpm左右 lunch,(計埋沖涼時間)....
我地今個星期六跑完後一齊在果邊lunch(或另外的地區都得),我之後會在尖沙咀區跟亞kin ching會合,一齊聽個天文talk呀.....而家bonbon都考慮緊join唔join個talk....
你3:30pm要上training呀嘛, 唔係咩?

升級   100%

該用戶從未簽到

喂....vhtober:
你13/12 (星期六)join 唔join stanley ching搞果個<<炒蝦拆蟹尖鼻咀 晚餐將會到流浮山嘆海鮮>>呀....
我同bonbon,tarry join左23k呀...?
https://www.longrun.hk/forum/vie ... page%3D1&page=1

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-14 00:32 發表

實不相瞞
其實相中個兩個的確是在下的朋友

乜就係''你''同隻''衰貓''囉

又換相呀你..................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-14 09:22 發表

你地去..我又去law, 反正exam 完..去邊都得~不過我想join 17k only…因為都有成個月無運動一去去咁盡..我驚一陣又上頭條ar

甘你快d 係個post度留言報名啦.....................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-14 10:00 發表
" />" />    O.....17K D CHING/CTSE.....我一個都唔識KA wor~~~~~~~

唔使驚...你甘靚......一個人跑17k都會有大把人跟住陪跑啦
如果你個日想以SSP twins姿態出現,咪過黎23k lee組囉...........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-14 10:34 發表
梗係唔會la kin ching, 無左我….佢地有3個, 大可以組 freeze 或者 hotpot (係咪有隊唔知叫.hot xxx 定 pork chophotpot~~忘記了hehe)~~~~4個既cookies….已經散左好久了….

係囉......我都唔知咩pot....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-14 10:35 發表
v 姐

原來你係靚女一名 , 失敬失敬, 明天一齊跑 會吾會 引來好多"狂風浪碟"KA....呵呵!!!

無言以對..............

升級   100%

該用戶從未簽到

V V:
已幫你報左23K啦..............呵呵...
唔使唔該我....

升級   100%

該用戶從未簽到