香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 vhtober 於 2008-11-5 22:07 發表

好野...bonnie ctse 又來.....haha..你在那個區架? 如果都係ssp..我地可以一同出發
quote]

bonnie都係SSP街坊呀...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-5 22:14 發表

大圍ching..你推介哥條路線...好似...上大斜架wor...我去過一次...係行上去多過跑..而且d 車好大輛架wor....呼呼聲過...........hgjD088" />" />hj 晚上去.....會唔會.....危d呢...不過好就好在..金山d馬"嬲" 訓晒覺 ...

vhtober:
係咪你既重量級身形,d跑步聲嘈住馬騮訓覺呀....

升級   100%

該用戶從未簽到

vhtober:
我昨晚同你買了掛腰既水樽pack啦,有二款唔同既,星期五晚帶俾你揀先...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-6 10:39 發表

"腰"? 失蹤好耐La!!!

ching,你講清楚d好喎................
雖然vhtober一早已經唔見左條腰,但你都唔好係lee度公開甘潤佢呀,話晒人地都係女仔人家,會嬲架...

個腰水樽係mk毅成買,個度得番少量咋,因為俾d毅行者買晒...

升級   100%

該用戶從未簽到

vhtober:
我23/11黎唔到同你一齊影相啦.....
我confirm個日要學獨木舟呀.......唔可以走堂....

升級   100%

該用戶從未簽到

8/11慢跑名單及安排:

出席隊員:
1. ming sir
2. witchycatcat
3.  vhtober
4. hhkbonnie
5. ming 2884
~共5人

轉貼ming sir建議的安排如下:

1. 8/11,早上9.30於麗城西約體育館集合及換衫

2. 因為我與vhtober同住SSP區,我地會在長沙灣道怡閣苑坐234x直接到總站灣景花園 or mtr(荃灣)D出口+96小巴麗城總站,請家住SSP區的hhkbonnie ctse回覆會自己去or join我地兩個一齊乘巴士,而ming2884 ching請你自己去啦~~

3. 西約體育館可換衫& shower, 至於大家的行李,ming sir說可以安排暫存他屋企,這點到時再傾啦.

4. 建議路線: 麗城 >汀九 >青龍頭 >汀九 >麗城 >(15k) >海濱->麗城(5k),共20k,不過到時可以按大家的能力更改既~

5. 跑完20k後我地5個一齊食野啦

聲明
1.此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
2.會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。
3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
6.參加者的個人保險須自行負責。
7.網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。
8.不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-11-6 12:00 發表
8/11 慢跑

登錄/註冊後可看大圖
微雨
21-24 C
80-95 %
多雲,有幾陣雨。 北風4至5級。
ching/ctse 小心天氣轉涼(8/11) & 戴帽

我覺得微雨仲好呀....無甘熱同晒....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-11-6 12:00 發表
8/11 慢跑

登錄/註冊後可看大圖
微雨
21-24 C
80-95 %
多雲,有幾陣雨。 北風4至5級。
ching/ctse 小心天氣轉涼(8/11) & 戴帽btw: 叫我啊ming啦, 唔好叫啊sir

哦,甘我地第日改口叫ming哥啦.......................

升級   100%

該用戶從未簽到

仲有,汀九係咪即係汀九橋....??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2008-11-6 12:51 發表
規則
1.會員須過100分及曾參與過長跑網"網友約跑",才可在長跑網內發起約跑。
2.所有版主,均可自由在各區發起"約友間的約跑",人數控制20人以下。登出聲明便可。(不建議有海報)
3.所有網友約跑,各發起人須要盡力 ...

謝謝皇上提點,已修改...

升級   100%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 vhtober 於 2008-11-6 13:10 發表

thx catcat....是但la...你簡先la~~~不過可唔可以幫我裝埋水..咁friday 咪即時有得用law" />" />quote]

當然啦.....
我會兩個樽都裝滿水,到時你揀先啦......敬老嘛,我地做後生既,應該既!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-6 13:24 發表

日頭d 貨車...呼呼聲...好驚下wor.....你等我la...總有1日我跑到既...不過唔知幾時之嘛......
....我頭先落樓lunch.........又見到有人比車撞到飛起ar..仲係小朋友來架....上2-3個week 又見....2個都在我前面發 ...

唔係呀嘛,你又見到d甘野呀....?
個小朋友有無事呀....?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-6 13:17 發表

2008ching (我以後都會咁叫佢架la) 既post..我一見到已經忍唔住要覆.....算la...人肥都話被人欺 ka la................ 我都係少d在街上走動la.....費時比人話...(今日心情: 自信盡失................ ...

話時話,我有個死黨明年一月結婚,佢join左衛x果個"必x站"既 $688"爆脂療程"減肥,去到果度最終被sale至$6xxx 落樓...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2884 於 2008-11-6 13:48 發表
8/11 慢跑路線收到

ching甘到時見啦....~~
當日見到有3個最靚既女仔就係我地架啦.... .

(講笑)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-6 14:14 發表

你包到自己密一密,我真係見唔到條腰Ma。如果你…(下刪一千字) ,大家咪知你人又靚,腰又正law

估唔到...........2008 ching 外表正正經經不苟言笑,講d野會甘鬼馬.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-7 01:25 發表
睇來我要9號打後先可以JOIN 你地跑了~~~
呵呵!!!
跑鞋都未買

甘ching你之後自己蒲頭啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-6 23:23 發表

著左3梗係包住條腰架la....做咩要比人睇ar???? 費解~~~我又唔係買豬肉既~~~

vhtober:
你唔好甘講啦.....亞2008 ching甘講,即係證明你仲有市場價錢,你應該開心至係....
SSP twins,唔可以只係靠其一中個搵錢架嘛

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-7 10:28 發表
e...堅ching 你都來嗎?真好...有個識路的...否則, 我諗住在運動場跑la

咩呀.....一早同你講左kin ching會來啦.....甘無記性....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-7 09:34 發表
CATCAT....今晚米甩底~~~old place 見!!!

okok,今晚係old place既對面街
你今晚唔好帶你果個"爛鬼老土腰包"啦喎,因為我有個超型仔腰水樽俾過你呀.....

SSP twins而家終於開 始踏出型仔路線的第一步啦~~