香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: spmho
打印 上一主題 下一主題

08年12月13日 網友約跑- 炒蝦拆蟹尖鼻咀 晚餐將會到流浮山嘆海鮮

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-12-12 12:37 發表
死啦長課先尼病.傷風,重有鼻水添,食左啦藥個人浮下浮下添....
明天點死..................

7兄, 我星期二就係咁喇, 這幾天好多了, 不過都仲係有d...

吃多d生果及康鈣c之類...保充維他命c很有幫助的.

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好意思, 問多次2是否2倍, 咁後面d no.是什麼??? 是否後面no.越大便越好

升級   0%

該用戶從未簽到

唔怪得要找個全場最慢的跑手law... 原來係唔敢找d高手比試, 如屈教練, 瘋狂跑手

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-12 14:23 發表

哈哈. 如果T跑手越K挑戰小弟, 小弟九成九輸, 因為有D傷未好返, 可惜T跑手好搵唔搵搵左個正在冒起既明日之星...NC.  hgjD115" />" />hj
NC SURE WIN. T跑手唔該賠2.3條蕉.

唔係掛, 小弟最近諗緊退休, 諗緊"養命跑"一詞喎 當日會有很多粒耀眼的星呢

升級   0%

該用戶從未簽到

光污染應該唔好出街, 真係辛苦大隻ching了

升級   0%

該用戶從未簽到

今天很開心, 一次過見到咁多位chingctse, 唔知今天實際有幾多人出席呢???

很多謝跑友ken兄幾個月前已籌備是次活動, 支援隊陣容非常強勁 有大圍兄, 叮叮噹姐, 還有另外兩位單車好手支援大家, 原來叮叮噹姐車上還帶備了急救箱, 好一個專業的急救員, 又有way兄及其大人的攝記加房車支援, 好一個水站, 還有平治車支援, 組織得非常好, 有了你們, 我們一班跑手真係跑得非常放心, 多謝各位

今天很高興見到一些差不多每天也會在長跑網見面的chingctse真人了, 有cookie97, vv, tarry, schnix, 小華是也, 平兄, 上水馬王 ching (如果要改名蟹王便找ken兄喇!!!), 軍人生活, 還有很多很多未有機會認識的ching.

cookie ctse真係跑得很好, 很快地已看不見ctse尾燈, 真係很羨慕可以跑得咁輕鬆.

跑完23k, 吃番餐豐富的海鮮宴, 辛苦晒皇上, 速行兄及大人預先為大家去買海鮮, 又買菜, 又買生果 , 大家吃得開開心心.

唔知下次會去邊處跑呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大隻添跑手 於 2008-12-13 21:21 發表
跑到最後仲有力爆返黎 

網友約跑結算: 

頭半程: 1:05'48" 
尾段: 1:10'14"
總時間:  2:16'02" 
平均: 5'55" /k

大隻ching, 最後100米衝衝吓, 你究竟衝o左去邊樹??? 點解你唔係轉右入運動場, 那兒才是終點呀?? 不過, 我知道ching一定有原因, 唔通係光... 今晚月圓有沒有影響ching的跑速???

另外, 很唔明解, 小弟早ching少少回終點, 但小弟時間是2:24, 何以ching個時間...  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2008-12-14 21:54 發表
完成距離: 23km
完成時間: 2:20
時間由係運動場跑道起跑開始計, 到跑回更衣室條走廊

我慢大隻CHING, NC 姐兩步入到運動場, 大隻CHING 既時間係2:16  NC CTSE 話自己計就2:25, 照計NC CTSE 應該早 ...

我個時間都不準的, 起步時忘記按錶, 到發覺時已跑了唔知幾遠, 回來後好似記得按錶, 但回到家後唔知怎樣個時間無左 , 所以我都係用2:20   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-12-14 23:49 發表

唔該哂wayne兄/嫂影的專業靚相!

x2, d 相好靚呀, 辛苦兩位了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-12-15 23:26 發表

好奇怪,當日小弟都有按錶,但跑完都係發覺無左個時間,真係有d古怪..." />" />
小弟在nc姐之後,+5分鐘啦" />" />hiuijhkj

23k  2:25

謝謝速行兄了" />" />" />" />" />jhkjh  

唔係化ching, 請問閣下手機d相無事可??? 有沒有多了或少了個人...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-12-15 23:42 發表

重未得閒去整理,初步睇過似乎是正常的 (起碼無d背後有個影果d..." />" /> )
但有頗多c兄c姐未認識,所以手機d相好多認不到的..........." />" />
但nc姐果張小弟覺得不錯,有晒競跑姿勢架" />" />

唔係掛 我係蝸牛跑, 何來競跑呀 ching!!!!