香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松只值廿蚊

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

leehyalbert 發表於 2013-11-15 09:23
    我又覺得唔係喎! 果100個位雖然係10公里, 但係和半馬全馬一樣原價係要300大元, 拉埋全馬和半馬來講係誇張 ...

我又唔覺得有幾唔公平.. 好似世界盃咁.. 屆屆D 人都搶決賽門卷, 又係個個要衝入個網買, 但差不多屆屆可樂都有決賽門卷等你玩遊戲拿..唔通咁又唔公唔平?

見筆者講, 下年三月有個別開生面既比賽, ... 但如果佢係有跑開步, 要有意義, 要別開生面既跑步比賽, 由現在到下年, 根本都有唔少選擇, VTP, 聯合國兒童基金慈善跑, 海洋公園慈善跑, 清水灣10公里等........ 我真係好懷疑筆者自己都唔知有無跑開步既人.. 會唔會又係年跑者, 有渣馬先突然係專家果D 人...
    佢俾我既感覺, 自己爭唔到門卷, 就將一D 本身唔係問題既事, 無限放大..