香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

邊個牌子既女裝跑褲平、靚、正呀?

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

CTSE, 可以去東薈城睇睇ar...new balance 間shop 不大..但d 跑褲都有d簡下law...仲有d top (即係d sport bar 呢) 都好平..好似11x 左右~不過我諗唔係新款掛...

美記就唔知la...我都想問下邊樹有呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-3 22:34 發表
thanks ~ Vhtober  &  Obaanc
講起 top ~ 我覺得 nike 同 NB 都OK !

我覺得最正係 top serect;d 款靚 ,d size 夠多 ;不過貴... 下下都成$400幾..
我上次好初有free cupon 。

我見佢d款都好靚咁ar~不過mud 佢唔係for yoga 架ma? 我以為佢係, 所以唔夠support 咋....不過400~真係幾貴...貴過wacoal

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-4 22:23 發表

下. .. 我覺得 support 不錯war.. 可以 試下..hehehe 勤d練跑獎自己

真既? 佢好似間唔時有PROMOTION  KA......等我找找FD , 有無人有DISCOUNT 先......

升級   0%

該用戶從未簽到

上身..我鍾意addidas wor....型 d wor....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-5 20:38 發表
vhtober : 真係講到好想去買... 旺角個間個度 D sale 好nice;

witchycatcat, ee_tpk  :  nike 我都有一條..不過貼左d...可能我剛剛好著到S 碼。

NB 就好D.. 通常都著NB個條比賽。

ee_tpk :  上次跑"可樂 ...

其實我唔係好敢小背心...雖然涼快...但係...手瓜起展...食野唔洗比$~費時la...