香港長跑網  - 長跑長友

樓主: oscar
打印 上一主題 下一主題

2009.01.11 屯門長跑賽

關閉 [複製鏈接]

升級   74.8%

該用戶從未簽到

今日好多謝Oscar 兄一早來到同我地打氣, Ken 世伯, Chinglong Ching 同Desmond 兄係噤寒冷天氣都呢幫我地影噤多靚相...最要多謝7嫂幫大家攞住D衫, 跑完可以即刻著返唔洗冷親.
今日好開心,係無諗過情況下竟然有個安慰獎....第7名時間仲要係28:08 比我平時快左好多, 最估唔到上樓梯都可以過到人, 可惜我都中招, 跑完即水長流.

升級   74.8%

該用戶從未簽到

ANTHONY CHING太太都係臨尾爬左我頭呀......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-11 19:11 發表

哈哈~洗乜講~~近排我估時間同名次都好準
不過講真既~~都係靠你自己ja~你唔博又點會有獎拎呢~我都係俾下信心你ja
好野~~下年再黎

下年我應該冇咁好彩 .....而你當然一定冇問題啦!
係喎!你隻腳趾公有冇好一點呀?

升級   44.2%

該用戶從未簽到

Anson 旁個個係 Ching Anthony 太太 。
hehehe 我既宿敵呀! 總係次次比佢臨尾爬我頭......

升級   44.2%

該用戶從未簽到

感謝各位ctse ching 的問候 ! 感謝攝記幫我拍下肥美小腿
感謝同事架名貴白車送我睇醫生及同事太太, 呵呵 ~仲有家姐 !

梁兄..早知琴日問定你的今日比賽運程點啦 ! 因為上年都偷到個第九名..所以心郁郁想爬前多兩名..又想PB....

今日雖然退賽,但可以同各Ching, ctse 見面, 又睇到你地拿獎都好開心! 連St John d 人我都吹埋水...唔跑個口都好累。

今次,小妹上左寶貴一課:要有退出的勇氣和為隊友打氣,,還有不要操之急!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜各位奪獎&造出PB的師兄師姐!EXCELLENT~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 細明哥 於 2009-1-11 19:48 發表
    攞獎果個係iris一位朋友的太太~

她著長跑網綠衣架!
    應該係ctse, 唔知道係邊個呢??

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-11 19:43 發表

唔係平嫂,平嫂係冇咁勁的,我都想知佢係邊位師姐?
    攞獎果個係iris一位朋友的太太~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-11 19:39 發表

同Anson同組攞獎牌果位係唔係平嫂呀?

粉紅色長衫+網衫果位ctse係邊個呢?

唔知邊個係Nancy??

唔係平嫂,平嫂係冇咁勁的,我都想知佢係邊位師姐?

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-1-11 19:22 發表
    感謝世伯靚相,ken兄,世伯動靜皆宜,你唔好再話佢只識影靜態相啦..

同Anson同組攞獎牌果位係唔係平嫂呀?

粉紅色長衫+網衫果位ctse係邊個呢?

唔知邊個係Nancy??

升級   0%

該用戶從未簽到

感謝世伯靚相,ken兄,世伯動靜皆宜,你唔好再話佢只識影靜態相啦..

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 神童威威 於 2009-1-11 17:04 發表

今天好多高人冇來,加上梁兄估計我有機會攞獎咪盡人事,結果真係.....得第9名,時間46'48",比上年快左4分幾。
    其實最後2km個胃開始有點痛,比一位ching過左後已經跌落第11,心想都冇力再加速跑下去,唯有 ...

哈哈~洗乜講~~近排我估時間同名次都好準
    不過講真既~~都係靠你自己ja~你唔博又點會有獎拎呢~我都係俾下信心你ja
    好野~~下年再黎

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   6.6%

該用戶從未簽到

叮叮噹ctse,
    我以為今日會見到你tim!唔緊要,我相信實有機會

升級   6.6%

該用戶從未簽到

redred姐,保重身體,我相信下年你實入10名,努力!
    今日第一次落場比賽,跑得好開心,只係唔可以嚮賽道見到Iris ,一同經歷,唔緊要,來日方長。
    Iris會多多休息,多謝各位 ching & ctse關心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2009-1-11 14:46 發表
    幣啦,我個鼻到宜家都關唔到水制
    有無人知點想可以停
    一邊手打字.一邊手按個鼻 
    好辛苦

我都水制失靈, 缺堤中...

升級   0%

難過

[quote]原帖由 神童威威 於 2009-1-11 17:04 發表
    今天好多高人冇來,加上梁兄估計我有機會攞獎咪盡人事,結果真係.....得第9名,時間46'48",比上年快左4分幾。
    其實最後2km個胃開始有點痛,比一位ching過左後已經跌落第11,心想都冇力再加速跑下去,唯有慢慢跑返終點,到衝線一刻聽到大家話有獎攞咪衝一去.......
    哈哈!竟然11變第9,真係有點意想不到。
    下次大家一齊同梁兄比賽時,記得問問佢"今次我有冇機呀?" ,佢真係勁過d風水大師。
    Anyway,今天大家真係跑得好開心 ,恭喜其他得獎的ching ctse及有份幫影相的朋友們
    Oscar兄,今天你來跑一定有獎攞嫁!唔緊要啦!養好身子,日後大把機會!
    不過在此告訴大家,不要學小第咁懶惰有時間就要多d練習先會有進步.......神童有時間都一定會努力練習![/quote]

神童威威 ,咁就乖啦! 改左名係唔同啲.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-1-11 14:38 發表
    恭喜哂!估唔到神童威威都一砲搞掂喎!照咁計,我跑到的話.....可能都有啲機喎ghu" />" />" />" />jg 幾時有相睇!快啲post上黎!
    " />" />" />" />王sir啲斜路特訓果然有效!

其實最後2km個胃開始有點痛,比一位ching過左後已經跌落第11,心想都冇力再加速跑下去,唯有慢慢跑返終點,到衝線一刻聽到大家話有獎攞咪衝一去.......
    哈哈!竟然11變第9,真係有點意想不到。
    下次大家一齊同梁兄比賽時,記得問問佢"今次我有冇機呀?" ,佢真係勁過d風水大師。
    Anyway,今天大家真係跑得好開心 ,恭喜其他得獎的ching ctse及有份幫影相的朋友們
    Oscar兄,今天你來跑一定有獎攞嫁!唔緊要啦!養好身子,日後大把機會!
    不過在此告訴大家,不要學小第咁懶惰,有時間就要多d練習先會有進步.......神童有時間都一定會努力練習!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2009-1-11 16:28 發表

梁兄...唔好意思,又再次忘了帶我個份你的聖誕禮物比你....
    不過你大可放心,小弟拍心口,當咁多師兄/姐面前保證,係出年聖誕前一定交到比你!

睇o下點不過2010年, 仲有好多時間, 應該得o既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-11 16:28 發表

梁兄...唔好意思,又再次忘了帶我個份你的聖誕禮物比你....
    不過你大可放心,小弟拍心口,當咁多師兄/姐面前保證,係出年聖誕前一定交到比你!

2010 年既聖誕節
    梁兄有排等 lu~