香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 卓卓
打印 上一主題 下一主題

Casio 60圈手錶 hk$150-170

升級   85.33%

該用戶從未簽到

今日係元朗見到有間鐘錶店(合x廣場)有得買.
鋼帶係07版       $2xx
全黑係07版       $180
藍色錶帶係07版 $180
藍色邊係08版    $180
紅色邊係08版    $180
黃色邊係08版    $180

買左3隻(有2隻係幫朋友買)

升級   85.33%

該用戶從未簽到

合x廣場B座地下31號鋪
L & C WATCH CLOCK
已經講到口水都乾啦...如果佢做唔到依個價比你就話姓何既介紹,我諗無問題.

升級   85.33%

該用戶從未簽到

已經係買3隻先講到咁平,所以一開價就要同佢講$180.
$180計返車錢都差唔多.

升級   85.33%

該用戶從未簽到

原帖由 shingliu 於 2009-2-21 22:50 發表

剛買左黃邊~~用左ho ching 個名180元找數

ps :及見鋼帶未講價都係為188

大家都係出黎「跑」有個名方便D既,我都係買左黃色.

升級   85.33%

該用戶從未簽到

今日去左元朗果間錶行幫朋友買左2隻,之前都介紹過俾各c hing啦,所以再問老闆娘可唔可以$170買出(因為都幾多c hing係佢都買過),咁佢話之後買既c hing/c tse可以$170買,今次真係傾到口水都乾埋,終於都傾點數啦,比之前更平左$10.
因為佢入貨唔多,所以如果各c hing/c tse要買的過可以打電話去訂或問下有無貨(多數訂左第2日都會有貨的),請講明係要casio計圈既07或08色版!!
希望為元朗,天水圍,屯門等地既c hing/c tse帶黎好消息!