香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kandis
打印 上一主題 下一主題

kandis 長跑誌~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

Kandis 預祝妳樂善杯奪標

Kandis ctse,

很高興認識妳, 星期六(即明天) 我同Bonnie, 參加左23K跑,  尋日學人練衝圈, 幾au咁制, 但ching 肯操, 就住我地, 辛苦都無所為啦!, 加油.

Tarry
    (長跑初姐, tar tar 美洲龜1號)

升級   100%

奮鬥

DiDi,
    妳隻腳仲有無痛呀, 老馬加油, 預祝輕鬆超額完成.
    Tarry

升級   100%

奮鬥

原帖由 kandis 於 2009-2-18 00:03 發表
    16.2.2009  荃灣--->青龍頭  (16k)

今次係第二次跑呢條路,上次又係跑到青龍頭!!!如果唔係太夜,真係好想再跑遠d呀~~唔知前面既風景係點既呢!?

呢條路真係幾好跑!!!我最中意係上橋果段小長金~~~ 跑完 ...

DiDi, 多謝妳陪我跑咗一段小長金, 尋晚妳講咗一句嘢, 我都好同意, 話說, 當我哋回程响上汀九橋果陣, 妳話唔會俾XX君過妳, 就一枝箭標咗去, 我覺妳有信心之餘亦有一鼓霸氣, 無錯如果人對自己無信心, 無一D霸氣, 人心中無團火, 怎去繼續跑落去, 不過小小霸氣就好啦, 千祈唔好太多, 我哋一齊繼續努力啦, 加油, haha Tarry

升級   100%

奮鬥

原帖由 小華是也! 於 2009-2-18 00:26 發表

" />" />我很喜歡這句哦!
    是我和同事之間的共鳴句子呢~~~
    我們時常工作都會提醒對方工作要有火呢^^" />" />

華華, 唔好意思, 我打錯字, 係: 人心中無團火,怎能跑落去. 你尋晚好開心wor.
    Tarry

升級   100%

奮鬥

原帖由 hhkbonnie 於 2009-2-18 10:46 發表
    菲菲 廸廸
    你地好勤力~~~明年的半馬全馬~~肯定跑到更好時間" />" />
    hahaha~~~我都要好似你地要甘"加把勁" la" />" />hj" />" />

BonBon, 星期一你同男友跑得好開心wor,唔好意思, 跑响係哋, 阻住晒tim, haha~

升級   100%

奮鬥

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-18 10:14 發表

廸廸, 今個星期六有冇興趣同一路段長課呀?

嘩, 妳哋咁勤力, 想偷懶都唔得tim, 我星期四, 唔跑得, 妳哋星期六同我一齊黃昏跑得唔得呀, 如果唔得, 我睇BonBon想唔想同我跑啦, 如果唔得自己跑番轉荃西-青龍頭啦, 因為呢條路就算無人, 一個人跑都安全既, 我想keep住一個星期跑兩次啦, 唔係就SSP interval啦" />" />

升級   100%

奮鬥

原帖由 kandis 於 2009-2-19 00:53 發表

tartar, 乜野係黃色跑呀? 3 or 4人行都ok啦~~你問埋bonbon啦~~
    不過我跑完就走喇~~~冇力游水啊~~

DiDi, 對唔住, 係黃昏跑呀

升級   100%

奮鬥

原帖由 kandis 於 2009-2-25 01:02 發表
    21.2.2009
    荃灣==>深井  (13k)

22.2.2009
    西貢行山

DiDi, 好勤力呀, 我都要向妳學習吓先得, 加油

升級   100%

奮鬥

原帖由 kandis 於 2009-3-4 14:57 發表
    3.3.2009   梅子林12+4k

今個星期join唔到ssp,決定要自己練~不過可能成個星期冇跑既關係, 又可能未夠熱身, 跑唔到.....好唔順.....結果只跑了7個圈就收工, 去左拉筋~~~

之後等齊人就出發, 今次第一次見peter,  ...

DiDi, 加油 無論跑步, 工作都要加油, 無限量支持妳呀

升級   100%

奮鬥

原帖由 小華是也! 於 2009-3-5 02:22 發表

.Tarry 於 2009-3-5 02:16 發表
    最近D人都不愛睡覺啊???
    我要去睡了哦!真的!
    你也去哦!晚安!

華華, 果日有D發燒, 起身食藥, 順便上網啫

升級   100%

奮鬥

原帖由 kandis 於 2009-3-9 12:10 發表
    6.3.09
    邪神傳功之一    (雨中泥地訓練)
    今日係第一堂,教左d~對其他ching ctse黎講好基本既動作, 不過對我來說就好新鮮, 所以都聽得特別認真,同做得認真. 不過因為有點傷,所以不敢做雙腳跳的動作了,做完之後覺得那 ...

嘩, 呢班哇鬼勁搞笑

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2009-3-11 13:36 發表
    哈~~我不嬲都是溫柔派~~~依架先知遲吾遲D 呀~~~" />" />hjghugh
    DISDIS ~~你己跑得好好喇 ,教練話今晚我同你私下要開片~~~" />" />
    希望你高台貴腳~~~" />" />hjfgchdf

妳哋兩個今晚要加油呀  , 活活我有排都唔同得妳跑啦

升級   100%

奮鬥

原帖由 kandis 於 2009-4-4 10:40 發表
    1-2.4.2009  新工作----越戰越強~~~

剛上任新工, 當我走到工作位置,才發現部桌上的電腦原來是壞的,仲要唔知壞左幾耐~~聽同事講好似係d~讀資料既部份,有點接收不良, 同埋有時佢會彈左d訊息出黎, 同事都誤解了訊息0 ...

DiDi, 幾時轉咗個新look ga

升級   100%

奮鬥

原帖由 kandis 於 2009-4-5 21:09 發表
    cookie,feifei,小wah,teltel,waiwai,schnix......dear all, 謝謝啊~~

DiDi, 呁咪好攞, D同事關係又好, 又有野學, 份工自己又鐘意, 但都要抽時間跑步wor. 返工, 跑步都加油呀,

升級   100%

奮鬥

DiDi, 好耐無見啦, 好掛住妳呀 , 係唔係好忙呀

升級   100%

奮鬥

DiDi 好耐無見

DiDi 好耐無見啦,幾時約跑呀

升級   100%

奮鬥

原帖由 kandis 於 2009-11-21 17:15 發表
    hello,叮叮噹ctse,好耐冇見喇~~搵日去探下你啦~~

19/11 荃西嘉頓

碼頭      =>橙色隧道  10'15"
    橙色隧道=> 嘉頓       25'54"
    嘉頓      => 橙色隧道 28'03"
    橙色隧道=> 碼頭         9'47"

希望一星期 ...

calling didi, 星期四跑唔跑ar, 星期六唔跑la, 星期日unicef半馬ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 kandis 於 2009-11-21 17:15 發表
    hello,叮叮噹ctse,好耐冇見喇~~搵日去探下你啦~~

19/11 荃西嘉頓

碼頭      =>橙色隧道  10'15"
    橙色隧道=> 嘉頓       25'54"
    嘉頓      => 橙色隧道 28'03"
    橙色隧道=> 碼頭         9'47"

希望一星期 ...

didi, 妳好勁ar, 加油~~~~~ 妳一定掂~~~~~~掂

升級   100%

奮鬥

Didi, 好耐無目妳la, 幾時操番吓, FM加油~~~~~