香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kandis
打印 上一主題 下一主題

kandis 長跑誌~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-22 23:54 發表
20/12/2008 (sat.)  
荃灣公園青龍頭 16k (掛住傾,忘記計時)

21/12/2008 行山 4hr

22/12/2008
落左斧山  (有工程, 所以跑2線)
aim: 為10k計時 + 練氣
圈數      時間
01   2'24
02   漏計
03   4'46 (@ ...

迪迪好勤力喎, 我昨晚都有跑, 但好凍, 只係跑咗35mins左右, 同個friend一路吹水都唔知跑咗几多圈

升級   0%

該用戶從未簽到

Congratulation ar~~~Good run

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-18 00:03 發表
16.2.2009  荃灣--->青龍頭  (16k)

今次係第二次跑呢條路,上次又係跑到青龍頭!!!如果唔係太夜,真係好想再跑遠d呀~~唔知前面既風景係點既呢!?

呢條路真係幾好跑!!!我最中意係上橋果段小長金~~~ 跑完 ...

廸廸, 今個星期六早上有冇興趣同一路段長路呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-18 00:03 發表
16.2.2009  荃灣--->青龍頭  (16k)

今次係第二次跑呢條路,上次又係跑到青龍頭!!!如果唔係太夜,真係好想再跑遠d呀~~唔知前面既風景係點既呢!?

呢條路真係幾好跑!!!我最中意係上橋果段小長金~~~ 跑完 ...

廸廸, 今個星期六有冇興趣同一路段長課呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-18 10:31 發表

星期六上、下午都ok呀~~
不過唔知batbat聽晚點跑, 跑完再覆你!

菲菲,娜亞方舟係咪0係馬灣架?

我都星期六上下午ok呀~~~我都諗緊如果星期六跑長課/自已運動場衝圈/游水好, 所以你睇下聽日跑完點, 可能都唔使咁多長課
娜亞方舟主題公園係响馬灣呀, 不過仲未開......遲d開咗你地可以來探我加影下相, 我帶埋你哋去漁村影 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-18 10:53 發表

長課----輕鬆jog都應該ok
衝圈----我去拉筋/計時
游水----室內/溫水都ok

一言為定~~

e, 咁長課完咗游下水又如何?
可以在珀麗灣馬頭坐船船去我度游下relax下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-18 10:56 發表

bonbon, 你都好勤力呀!!仲推到身邊既朋友一齊跑~~good!!

係啦, 呢樣先勁, bonbon加油呀!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-4 14:57 發表
3.3.2009   梅子林12+4k

我bonbon,tartar,小華一行四人,落山時突然聽到鐵鍊聲,最初咩都見唔到, 突然見到一個紅衣人,第一個感覺係...好似化左妝0既feifei & teltel呀!!!" />" /> 嚇到我地沖左落山!

好攪笑呀......你梗係太掛住我哋定啦~~~
你同tartar都食兩粒梅子咁勁~~~係我哋ssp小隊既榜樣呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-9 12:22 發表
disdis 今次真係吾該曬你做形象指導... 我地勁LIKE呀....." />" />hkjhk
每次睇番D 相都好好笑. 希望出年都可以同你地一齊去廎去玩...." />" /> ...

Agree~~~Thanks 廸廸
我哋樓上第一張相好攪笑呢 ......話時話呢几張邊個影, 几時send出來架?
仲有, 我睇你都仲好清醒下......我直頭都唔記得自己邊個check point飲咗几多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-9 13:07 發表
係喎~~~留左多謝小華tim~~~係小華幫我地去買野~~~唔該哂~~~~

d~相昨晚已經通哂天~~~~相信佢地已經同"朋友",互相分享......forward哂出去啦~~~" />" />hkjhk

oh, 昨晚已通晒天, 好彩啲相都係見得人既......
我都揾到啦, 原來就係當日同我哋相認的ching......佢個blog超攪笑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-9 18:00 發表
造型好搞笑 !! .........可以的話sexy D會仲好...

"........突然見到一個紅衣人,第一個感覺係...好似化左妝0既feifei & teltel呀!!! 嚇到我地沖左落山!"  

你下年跑的話我哋會幫你攪攪佢......一定會sexy又唔會驚人
到時你一定風頭勁過俏護士

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-9 18:13 發表

菲菲 ~~你每個check point 都飲到盡 ???" />" />" />" />
大大話話都有5枝喇 ~~~" />" />" />" />

活活, 以我記得只有第一個cp係成罐生力飲......之後都係share架, 但就好奇怪, 我明明記得飲完黑beer覺得好飲想再飲, 於是再攞半支......但睇相完來我又飲緊Monteith Lager~~~仲有就係我記得最後一個cp冇晒青島beer, 所以又攞咗monteith 飲, 但睇相我又攞住罐生力......好可能都係借來當道具影下相only......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-4-4 10:40 發表
1-2.4.2009  新工作----越戰越強~~~

剛上任新工, 當我走到工作位置,才發現部桌上的電腦原來是壞的,仲要唔知壞左幾耐~~聽同事講好似係d~讀資料既部份,有點接收不良, 同埋有時佢會彈左d訊息出黎, 同事都誤解了訊息0 ...

廸廸:遇强愈强,越戰越強,加油呀 ∼∼∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-1-22 09:58 發表

妳報咗跑唔到咩?

x2
你想跑番半馬?