香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   93.33%

該用戶從未簽到

quote]原帖由 running-sue 於 2009-1-13 22:57 發表

Qoo, 唔使緊張, 太緊張會有反效果呀!!!  俾d心機練習, 總緊要唔好受傷, 咁就長跑長有, ok?
其實, 我都好想依日快d到, 一定好開心, 哈哈 [/quote]
我對這個賽事同揸打的確相當重視 ...可能真係太過緊張,總覺得練得唔夠好,真的要再放鬆d了,受傷臨尾香就慘啦
原帖由 running-sue 於 2009-1-19 09:09 發表
ctse 們, 物資已領取.  不用擔心  

辛苦晒THX 你辦事我放心

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-20 11:34 發表
小妹有個不呈之請, 今次係長跑網出賽人數的pb (跑手+”2”公共85人),
想邀請大家當日在賽前(0830)及賽後影番張大合照, 希望大家能出席.
大家唔使怕搵唔到, 以我地綠色兵團的氣勢,
你地一入到場就會 ...

嘩!氣勢好強勁呀!好期待
到時我一定會著綠戰衣更早到場...
THX有勞了

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-31 18:31 發表

是否0830馬鞍山運動場影?

見本土賽事召集區話係龍門後集合影相,咁我地都係那裡集合囉...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-1 22:15 發表
以下係小妹小小感想:
首先要多謝各位ctse一齊出席依個賽事, 其實好多ctse都係第一次見面, 可能未必一下子能認到各位, 但以小妹的跑步衰相, 我相信你地容易我多d, 哈哈.

今日係長跑網女子隊第一次出賽,  ...

今年的人日過得特別開心,謝謝sue發起活動
小蛋糕好好味呀! 唔捨得一次過食晒,還同家姐分享添,好開心...謝謝...
份小禮物非常喜歡,好有心意,好靚呀 一定小心保全...
昨日馬上掛在電話,但諗幾諗擔心易爛,因為用緊的電話繩好快污損,現在改掛上心愛的mp3機.
還有跑入運動場時,馬上聽到大家的打氣,勁興奮呀!現在諗番起都好似係耳邊聽到咁 thx...
加上一齊大合照,更加特別開心,最可惜是家中有事,未能留到最後祝賀各位攞獎,同去飲茶...希望下次有機會一起聯誼啦!

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-2 12:40 發表
To : Qoo

不只祝賀各位攞獎
是妳有獎攞
恭喜恭喜

長跑長友女子c隊榮獲隊制獎季軍
長跑網女子C組 :
emi
ANSON
艾莉絲•韋
QOO
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3494&extr ...

嘩! 真架喎... 謝謝通知...