香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 17/01-09 屯門上斜特訓

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-17 18:55 發表
報告﹗今日發現,長跑網屯門區又多一名天才高手。

天才高手 ? 係唔係 samynonsense ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-17 23:38 發表

小妹見唔到, 據其他師兄情報......應該係.

應該係....邊個呀?叮叮噹師姐你好快D講喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Patrick 於 2009-1-18 08:42 發表

係.
我跑的時候只能遙望他的背影 ...

咁厲害!下星期六希望有機會見識吓呢位天才高手!

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好意思,咁多位,今個星期六(24JAN)又要走堂啦,又係要留係九龍食年飯.SORRY~~SORRY

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-24 23:56 發表

唔好意思, 小妹今日都走堂. 留守屋企做家務.
六日跑了兩次長課, 雙腳肌肉終於疲倦, 唔敢再跑, 免得受傷.
下午大掃除滑倒兩次" />" />nbkmnb , 一次拖地, 一次洗浴室, 兩次都係拉到已經有點緊的右腳 , 好彩平衡力 ...

叮叮噹師姐你學我走堂,下次大懲罰有你陪我..嘻嘻..冇咁寂寞.
下次大掃除呢D粗重野call小弟幫手嘛....再唔係call明兄都得..佢都係熟手技工架....嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-25 01:35 發表

細明今日都走堂啦! 平兄走兩次, 成日唔留心聽書又掛住笑人, 級數唔同架喎!

年尾順順, 個個都要做大掃除呢D粗重野, 邊敢你地cal做l救兵呀?
你屋企冇嘢做咩??

一間爛屋住了一群懶人,掃多幾次,仍然是一間爛屋,所以決定繼續做一群懶人,過一個懶洋洋的新年.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-10 21:02 發表
Wong Sir,

你點知道小妹過左d chings?? 只見一個不友善同幾個驚訝的眼神.
小妹上斜時真係過左好多好多chings, 好似冇嘜過ctses.
佢地應該唔會有咩感受, 男人天生冇女人咁敏感架!

(唔地方一用, Wong Sir冇b ...

先有曲奇,後有sue姐,而家再來多個叮叮噹,專界師兄.
以後真係要勤力操下,唔係實比你地界到亞媽都唔認得!