香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 曲奇
打印 上一主題 下一主題

2009.1.4 美津濃半馬[名額已満] - 當日誠徵攝影義工

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

http://www.hkaaa.com//hkaaa/event/event/Year2009/Mizuno09/Mizuno09_Enrolment.htm

網上報名 La La Sing laaaaa

登錄/註冊後可看大圖

I have registered

升級   100%

該用戶從未簽到

啊!!!!原有奬, 我要Pre-Run, 請問B 點同D 點近邊樹?

登錄/註冊後可看大圖

我連K.O.T.H都不玩啦, 今次有前無後;抽筋罷就

登錄/註冊後可看大圖

殺呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

Kenneth, 我又要買對美津濃簿底, 係咪有折?Time? Where?

登錄/註冊後可看大圖
1 月4日殺呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

MIZUNO WAVE REVOLVER2 (RACING)
MODEL NO:8KS-85527
or
MIZUNO LIGHTSCUD WAVE2 (RACING)
MODEL NO:8KS-82503

Oh, I Like it!!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-4 17:38 發表

ching 是否訂定鞋?兩對定是但一對?尺碼如何?

是但一對, 但我末試過,唔知够唔够Wide, 唔知够唔够大, 唔知有無差不多 model, 唔知够唔够錢?

所以唔訂住, 如果啱即買.

登錄/註冊後可看大圖

我 3 對 Adizero 剩返 1 對, 末够 1 年, 死末.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 scchu 於 2008-12-4 19:26 發表

你的缺點我都有齊, 但比你更差--無耐力.rtr01rytr

耐力只要長時間累績就可以啦!速度就要講心肺同步姿, 我而家正加强速度訓練,希望10K 可以Sub 40 Min。

Ching,只要有恒心,耐力自然有。

登錄/註冊後可看大圖
1月4日殺呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

大家都咁歉,咁我將目標定返sub 42",好末?

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

My No. is MM1 5206.

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

25-12-2008 美津濃半馬Pre-trip
昨日早上我同Hung哥, arnold, victor and chi 去咗試路, 9:45am 停車埸出發。
開波條斜路都有300幾米,要爆上去都幾甘,所以慢慢來,沿途都無乜平路。
到 Point A 前條暗斜都超過1KM呀, 唔留力實脚仔軟。跟住來回烏蛟藤,可以放多少少.
回程上斜位不多,不過留力返主壩平路再爆,去到壩尾仲入埋馬頭,風景幾好。
最後爆返去停車埸 Total 1:50。

評分

查看全部評分

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-4 17:48 發表
首先真係要向皇上致敬,好彩知道果ching已經冇事出咗院。" />" />
今日天氣真係好適宜長跑比賽,第一次著新網衣比賽好開心,沿途聽到好多ching ctse打氣聲,互相鼓勵令我跑得別精神,整體非常享受整個比賽過 ...

X2,

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

My result : 1:34:19。