香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

聖誕節翌日跑 -- 屯門

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

各位師兄,師姐們,
相片已經upload完,連結放於[ 聖誕節翌日跑 -- 屯門--相片]

升級   0%

該用戶從未簽到

感謝今次活動發起人 wong sir 事先花了不少心思及時間策劃路線及各項細節安排.
感謝一班區外師兄/姐不嫌路途遙遠,千里迢迢走入屯門支持今次活動.
感謝明兄出錢購買清水,並出動戰車協助安置清水及行李.
感謝wong sir 購買的香蕉香梨.
感謝sue師姐自製香噴噴又好味的愛心蛋糕.
感謝wong sir 事先book 左個羽毛球場,既可競技又讓我們有個溫暖的地方抽獎.
感謝一班長跑網師兄,師姐陪小弟渡過一個最為難忘,既疲憊又開心的聖誕!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-12-27 18:31 發表
KEN 兄..你今次走寶啦.係咪好羨慕呢..哈哈(講笑)
無左你,無咁熱鬧

不過,今次聖誕,要陪屋企人.無計
下次記得黎啦~

我抽到超實用又正既聖誕禮物呀

Ken兄樂而忘返,相信亦玩到好開心!

升級   0%

該用戶從未簽到

梁兄,你份聖誕禮物係我度,估唔到你竟然抽中我個份,早知係咁我唔駛帶出又帶返屋企,直接送到你俯上啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

ken 師兄返左來啦, 閣下今次玩負重訓練 , 仲要係長課10幾k , 勁呀..嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-27 21:17 發表

昨晚有得震,無得瞓﹗另外小弟都好想知,閣下是否預備了 52個一元硬幣做禮物?ghu" />" />jg

小弟好彩冇聽你點,如果唔係就自作自受....
因為梁兄早走,我幫佢抽中了我自己個份禮物並取回家中,下次再交給梁兄. 嘻嘻,好心有好報,唔駛揹住52個1元行去行返..好彩好彩.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrunrun 於 2008-12-28 04:04 發表

Kenneth CHing,

你要珍惜同enjoy能跟兒子一同去露營的機會呀!

曾幾何時,我兒子只有兩歲時,我和我家老爺便開始帶他
去露營見吓世面,尿片、奶粉、奶樽、BB食物、不時之需
嘅葯物....,再 ...

小弟就好遺憾自己的父親沒有陪我渡過童年,更加唔好話一齊去露營.
其實我都唔會怪佢,因為佢要離鄉別井去好遠的地方搵食養家,數年至回鄉一次.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-12-29 11:40 發表
其實今次的活動應該多謝 叮叮噹及Redred,点解?

因為佢兩個私私竊語想聖誕節跑吓,咁就唔嚟周六特訓班,被我發覺馬上修正,等佢兩個無得偷懶,今次才成事,你哋係咪要多謝佢兩位Ctse 呢 ...

哈哈..我記起啦...個次我都有份討論.因為自己都唔想一個人過聖誕,講下講下就變成今次咁盛大的活動.
真係要多謝叮叮噹及紅紅二位師姐開了個頭.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-12-29 11:31 發表
忙咗幾日,而家才有空回复,抱歉!

大家不要客氣,正如平兄所講,要大家賞面,肯參于才成事,大家不計較肯付出這也是長跑網的特式,我們大家不過都是在演譯出來去保持這目標、方向,大家努力,長跑長友!hg ...

最感動的是一班非屯門區的跑友咁遠都走入來支持今次活動.
WONG SIR 要諗吓下次帶我地成班屯門友出去支持下其他區搞既約跑啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

呵~呵~呵...咁都比你捉到..哈哈...主要因為渣打臨近,冇乜幾個星期日可以鍛鍊長課,
同埋因為長課一定要一個人跑至可以控制到配速,分配好自己的體能..渣打之後就跑乜都冇所謂..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-12-30 11:12 發表

平兄 練長課一班人練都唔錯架 2009.1.18 終極去馬之老渣全馬/半馬賽前特訓 (35K及20K長課)https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2819&extra=page%3D1&page=1

7兄好少賣廣告喎,今次咁落力推銷,一定係好野黎架,真係要認真考慮吓至得.

*小弟擔心的地方係今次又見有梁兄份,再加埋閣下,好大機會前段會比你地帶快左*

升級   0%

該用戶從未簽到