香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

馬王日記

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-9-22 10:52 發表

今次人多起步,我可能會遊前小小(希望可以0拉)出發,
避開 d 人,單車希望可以 avg 30km/hr 完成 (8‘45/lap) ,
跑步因為得 5km, 應該還有力的話,如果單車 5 太博命,
用 4'45/km 完成。
swim approx.  ...

我諗游前小小, 應該可避免塞人. 單車期望做到均速33KM/HR (8"15/LAP), 跑步期望仲有力做到5MIN/KM.

SWIMMING.........11MIN
BIKING................49MIN
RUNNING.............25MIN
TRANSITION..........3-5MIN

目標<1HR30MIN

升級   49.45%

該用戶從未簽到

恭喜馬王兄, 竟然pb成12分鐘, 簡直厲害!!!進步神速. 我諗今年渣馬唔會再响終點前比你界, 因為你响頭一兩k就界了我. 我諗你渣馬可以挑戰315.

祝渣馬有更好成績!!!!

升級   49.45%

該用戶從未簽到

唔使咁擔心!! 你跑過毅行, 點都有d底响度. 我諗你加番兩三課30k+的長課就應該無大問題gala.