香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kopo1128
打印 上一主題 下一主題

Kopo1128又游又踩又跑又食又減肥

升級   53.45%

該用戶從未簽到

恭喜kopo ching 同loud ching 完成第一個全馬並取得好成績!
你地幾個北區人pacing 差不多, 可以有個伴一齊比賽, 一齊訓練, 真係幸福

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-2-12 21:56 發表

STAN兄, 我都係利物浦FANS. 都係由細到大. 不過, 我唔可以睇利物浦踢波, 事關差不多每次睇親佢地都輸波. 所以捧利物浦捧得好辛苦.

stan collymore ...小妹都係利迷  

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-14 23:30 發表
Kopo兄,我咁懶今個月都跑了84K,仲多過你喎,要勤力些了" />" />
講開踢波,報過喜先,我地愛隊利物浦剛以4:1砌低曼聯呀

仲諗住係度同你地分享賽果, 點知比stan ching 搶先一步

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-3-15 09:58 發表
路過~ 我係愛華頓 fan屎 黎0架~
唔好仇視我呀~ " />" />

我仇視愛華頓架, 不過唔會仇視BHa ching

升級   53.45%

該用戶從未簽到

kopo 師兄, 現在剛傷好, 不用心急, 當你既傷患慢慢遠離你, 狀態會上得好快, 到時就好易見到自己有進步架啦