香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 軍人生活
打印 上一主題 下一主題

大家除左跑步外,重有的咩嗜好呢

升級   0%

該用戶從未簽到

過去式:養鹹水魚20年..上年開始無得養...但是我最愛...
釣魚..成本越來越高..所以無玩好耐..

現在式:
影相..影呀..影呀..影呀...一影又幾年..影到而家...

養狗...養呀..養呀...一養又十年八年到而家...一仔一女....

閒時最愛..行山..放狗..影相...

仲有一樣...煮野食...暫時仲未食物中毒...

最後是...跑步..不過唔識跑...底線係不受傷...

升級   0%

該用戶從未簽到

FO呀..
由旺角火車站街邊開始..到花虛天光虛...到百誠...到而家魚街...計埋玩淡水魚唔只20年lu...
為左養狗...搬左村屋..又無得玩魚...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-12-8 23:51 發表
Parco c hing

魚缸有幾大??

美國石美人" />" />" />" />

個缸700公升...搬村屋驚個樓板頂唔住...成個缸拆左...
下面是早幾年傻瓜機相簿....無啦無啦..一切已成回憶...
http://album.aquarium.org.hk/view_album.php?set_albumName=ab178

升級   0%

該用戶從未簽到

ALAN兄...
我公司以前有做呢D...1/24合金車...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-12-9 10:26 發表
我除左跑步, 最鐘意shopping
食野,陪我既寶貝狗玩
整下手工咁囉

妳都有養狗嫁...養咩狗呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2008-12-9 10:39 發表

我都有養狗...頭像個隻,西施.

係呀...我家犬兒...狼仔2歲幾...金毛女5歲幾..