香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 曲奇
打印 上一主題 下一主題

曲奇の跑步FuN享

升級   53.45%

該用戶從未簽到

恭喜奇奇

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-11-29 22:43 發表
我又要入奇奇粉絲會~

恭喜奇奇今日unicef再度獲獎~!!!

預埋我啦, 恭喜奇奇

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-11-30 22:27 發表

係呀..
亞聰ching 你好...
見到你的頭像,我今日好似見到你喎,你在場外做體能嘛....

奇奇好出名
小妹能夠認識奇奇, 真係感到好榮幸

升級   53.45%

該用戶從未簽到

奇奇粉絲會正式成立,請各位粉絲自行加名,前10位可得到下一個賽事同偶像拍住跑100米.
1. 亞平
2. cu83
3. Terry
4. XiaoEm
5. Gary
6. Onon
7. Wadee
8. 火仔
9. Wing Wing(唔拖慢偶像pacing, 我可以拍住偶像慢jog熱身就心滿意足o架啦! 麻煩藍罐曲奇獨立裝加大+偶像玉照簽名1比1海報~謝謝!)
10. Miss
11. ee (oh no~ 我遲0左.... 可唔可以加 quota.... 我可以進貢奇奇一杯珍珠奶茶... )
12.oscar (我大貪啲想拍住奇奇跑返個半馬 )
13. schnix (我唔大貪只係想睇住奇奇跑個半馬)
--------------------------------------------------
黑名單 :
1. Kenneth (永不接受入會)
2.

升級   53.45%

該用戶從未簽到

奇奇加油呀, 希望你係黎緊一年跑得開心又健康!!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2010-9-18 12:03 發表
原來過埋今日,我就加入了長跑網2年...
等我update下我這陳年老blog先...

近況..
.壞學生,經常缺課
.冇恆心 & 毅力
.會試玩山賽

就來踏入賽季,希望能下定決心,用功多d啦~~

記得認識奇奇係我第一次參加約跑(差不多兩年前啦), 跑左無幾耐, 我就連係尾燈都見唔倒

其實休息下都好架, 等自己慢慢思考下, 再訂下目標, 為目標而努力, 支持係玩山賽呀

升級   53.45%

該用戶從未簽到

由第一次見到奇奇, 已經覺得你有長跑既天份, 只要加上後天既努力, 要有好好既成績一D 都唔困難
見你第一次玩苗圃, 未有足夠既練習已經有好成績, 其實可以係跑山方面發展下, 當係一個challenge 啦
祝你2011 年開開心心, 跑得越來越快, 越來越健康