香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 12:23 發表

題外話∼YUNGYUNG∼唔好用E個公仔LA-->..因為..我諗起你.D.鼻.水..吊吊FING∼∼∼∼ ...

真係好核突 ar
    Yungyung

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 13:24 發表

死la~~~又係一個謎~~~bonbon 係想講:
    1. 佢自己今日好好多, 再問候下我, 然後就話自己要抖一 抖?
    2. 佢自己今日好好多, 至於我呢, 今日就需要抖一抖先la
    3. 大家今日都要抖一抖
    究竟~~~bonbon e 句係點解呢 ...

表面上睇似係第一個解釋。如果考慮佢可能打錯個”我”字,kam就似係第二個解釋勒。不過後邊佢一句說話直落、又強調要抖一抖,有可能係第四個解釋:佢報告自己今日好好多, 再諗一諗, 然後就建議VV要抖一抖。

升級   56.65%

無聊

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-18 13:51 發表
    死拉,比你地搞到我 ”亂晒”

你唔知自己想講乜nei?

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 13:56 發表

我地仲亂ar~~~即係~你想點ar~bonbon~怪只怪你講野太精簡~" />" />

00~都無4th choice????

mic 就係話bonbon佢自已都唔知佢自已想講乜law!

升級   56.65%

無聊

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-18 14:43 發表
    00 & VV

20/12 sat "JOIN吾JOIN"

20號晏就要返學,時間好趕,唔join勒。

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 23:12 發表

各小隊隊員~~~鳴鳴鳴~~" />" />" />" />fhjfrt 真係出事la~~~~~
    我隻腳...要大修la~~~~~~
    要做物理治療ar~~~~

隊員VV over...over...發生乜事從速報告...
    Mayday...mayday...Catcat 隊長請救援  VV...

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 13:34 發表

城門水塘係咪即係金山郊野公園對面ar???你去過無ar? 熟唔熟路ka....係唔係好多monkey 個度ar...你sale 下la~實有人去...

金山郊野公園對面果係石梨貝個係水塘。城門水塘嚮梨木樹村後面上,可以從荃灣城門谷運動場、或者和宜合道運動場起步。

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 23:58 發表
    要物理治療一段時間~must 用鞋墊..不可跑/跳~~~唔好拎重野...佢話應該唔係一次半次跑..係一直都有問題~咁我又無諗過~大腿外邊痛係關隻腳掌事, 條頸痛又係腳掌事ma..我又唔記得拎對鞋去..要下次treatment 時才拎去比佢 ...

咁咪有一排你只能夠join我地食飯?

升級   56.65%

無聊

原帖由 joelkk88 於 2008-12-19 12:17 發表

哈, 依家風水輪流轉, 比你話番轉頭, 笑死~~" />" />" />" />

當然明白啦, 我會小心gar la~~" />" />" />" />

本來仲有好多條跑線可以同大家一齊玩, 看來都要遲D先可以lu~~

Ah joe EQ真係高、重識講笑。多D休息、早D康復帶我地走唔同既地方。er.. 我估你唔介意嚮"熱情如火"同我地霸檯個可?

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-19 17:07 發表
    不如投票啦:
    1. 22/12 晚
    2. 23/12 晚

22號'冬至',要返屋企做節。23號好D。

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 21:38 發表

21 號至係冬至wor~00~~~~~

e + 查實有多少隊員會出席~不如大家報個數先la~

暫時:

1. catcat  23(1st choice) &  22 (2nd choice)
    2. vv        23   &   22
    3. 菲菲      只可以22
    4. 圍圍      23(1st choice)   22 (2nd choice)
    5. batbat  23   &   22
    6. 00         只可以23
    7. kinkin    23(1st choice), 22 (2nd choice)

係wor 冬至係21 號, kam 22號我都得。不過星期一一向多野做,可能夜收工。
    如果跑完至食,可能要10點後至開餐。怕唔怕會玩得太夜?

升級   56.65%

無聊

原帖由 batigoal 於 2008-12-19 23:25 發表

話晒都係一個ssp小隊,跑下緊係好啦hgj091" />" />hj !呢個係小隊既特色來呀!跑完又可以食多d野 ,哈哈!不過就唔好跑甘耐,如果唔係食同反既時間就冇mud 啦! 最最最緊要大家反得開心啦!

剛剛check過時間表,ssp運動場22號1800hrs開放跑道,而23號則到1930hrs才可以用。如果淨沖圈,就唔怕無時間玩。

升級   56.65%

無聊

原帖由 dkspang 於 2008-12-20 23:36 發表

我都唔知點解出唔到將圖~~~你就好啦~去睇鞋, 我都無未有時間呢??? 今晚入左呀哥到整電腦~~~又一晚呀...
    你地個個都係美女~~~緊係佳人有約啦~~~我呢d 就 =>.

唔......做多D運動, 就唔會亂諗野架勒!

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-20 00:04 發表

THX BONBON~ANY SUGGESTION ABOUT THE CHRISMAS GIFT~AND OUR DINNER?????

If we are going to exchange X'max gift, what is the budget?  or no budget at all?

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-21 23:54 發表

~~~BATBAT......唔係掛......真係有藥膏WOR~~VOLTAREN EMULGEL~~佢應該係物理治療掛..唔好嚇我WOR...咁點AR? FULL 唔 FULL 好AR~我SURE 佢叫我熱FULL KA...我寫低左KA MA~~我禽晚已經無FULL LA~E 2 ...

服他靈Voltaren (emulgel)用來舒緩肌肉及骨痛。同安美露有相同作用,一般藥膏jel。

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-21 23:59 發表

我諗有BUDGET 好似好D WOR~~~~你有無SUGGESTION AR??如果太小...我驚好難買AR~~~CATCAT 話$20!!!!!!!!!!我淨係諗到買包薯片咋WOR~~~" />" /> 點算?

$30-$70好無?

升級   56.65%

無聊

[quote]原帖由 yungyung 於 2008-12-23 00:21 發表

vv:

影多d多d多d呀。。。

我個鼻唔係又漏,係穿左仲未補得返" />" />" />" />

你都放開心情玩啦!

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-23 13:00 發表

餐冬節飯law...食左都補唔番ar~激死人
    係ar..我同菲菲都去ar~要支持下catcat 同各位ma..catcat 原先有joejoe 陪 e + joejoe 又傷埋~好..我過去單聲先~thx

如果係冬節飯,咁你屋企人咪一齊中招law?

升級   56.65%

無聊

原帖由 cc 於 2008-12-23 13:51 發表
    請問ssp運動場地址?? 是否長沙灣運動場對開?(近住長沙灣貿易廣場)?

長沙灣體育館對面。長沙灣貿易廣場隔離。

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-23 17:22 發表

我of course唔食x'mas大餐~
    傻啦,甘貴及heavy既大餐,甘夜食想肥死咩...

另外,我地昨天問過餐廳,今晚可以order其他食物既,唔一定食貴價大餐既~
    大家可以考慮食其他野 ...

我走喇。SSP見。