香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

唔洗客氣~你收到pm 未ar??
我食左藥~~都無咩咁la...不過唔知一陣可唔可以勁勁地食一餐呢..我食左白粥好多日la~~我驚瘦得滯 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-23 14:54 發表

SSP咁紅, 點可以唔入來八掛下架!

瘋瘋ching 咁你唔單要多上來我地e度8下, 仲要多出席我地d gathering 至得la~如果唔係...好難同我地同步ka~~~

仲有....你張相...同kenken ching 果張都真係好正ar~~~我果日洗唔洗print 大張d 出來認你ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-23 15:01 發表

我無呀 . 甘點呢 ? 吾制呀 ......" />" />hj" />" />

唔怕la~~~我都認到活活 拿~~迪迪同kinkin 今晚要落足眼力諗你law~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-23 15:07 發表
VV:
不如我地幫我地d貓整番張個d相.....
一家笑爆咀....

wowowowo..我自己試過la..要找張岩既photo 好難ar.我整要有點 可怕...delete 左la 馬上

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-23 15:11 發表

會吾會預早知你地落腳點架 . " />" />
如跑到你地個點時明明跑到 DOG DOG 甘 我.都要扮到跑得好精神至得 ....." />" />

有ar.活活..有map ar..你去 美記個post 睇睇ar~~~有晒我地站崗d位置ka~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-23 15:54 發表
好眼訓.........zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

我訓醒左la...都仲未食lunch ~e+都唔知食唔食好....
餐廳果度打來..問係唔係 12位都係食x"mas 大餐....我順手加左位la
我走la 要去做物理治療la...在入面等or 在出面個公園等ar catcat???

升級   0%

該用戶從未簽到

俾住d photo 比大家睇先~~~~merry christmas!!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-24 00:42 發表
要相請pm email

haha~大家都咁快手ar~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-24 00:42 發表
唔該晒vv & catcat 今晚既安排...大家都玩得好開心,最深印象就係玩有口難言,圍圍....好野!!!!

仲有disdis & vv既相片...

係度同大家講聲聖誕快樂 Merry Christmas!!!

batbat...我驚下次去麥當當買雪糕~會忍唔住咁想起圍圍~~~~~~~~~~高~~~~~~~yeah~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

um~好多下wor~仲有頒獎d 相..大家好想用咩方法睇呢?

明天等我執下d 相先la..大家諗下想用咩方法..goodnight 先 la
我今晚都反得好開心~好多謝各隊員支持今次活動~
多謝catcat 幫我地安排抽獎事宜~仲有kinkin 同龍龍~d iq 題~

希望下次有更多member 加入..咁我地就可以安排更多gathering~咁就會更加開心la~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-24 01:18 發表

post 上黎一定要靚~~~呵呵....唔該晒vv 迪迪幫我地影靚相~~~今晚好開心呀~~~唔知大家有無同感呢~~~

vv : 2.jpg張相影得靚d~~~(我呀^.^)

講返我地今晚運動場沖圈先~只能做到2個800米, 加4個400米, 因為時間 ...

龍龍~因為#2張相我丫ma...咪靚d law!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bunnywong 於 2008-12-24 01:35 發表
Hello是晚各跑友,剛登記左做會員,JustHi1Hi

[ bunny | bunbun ]

HELLO BUNBUN~U AR WELCOME AR, 仲有 LOWLOW TIM WOR...希望你2位禽晚都反得開心LA..希望黎緊多D參與我地D活動LA

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-24 09:40 發表

龍龍:
咪笑人啦.....我不嬲表達能差.....冇辦法啦。
仲有想比少少非專業意見你....真正練沖圈應該唔係 咁練,你個時間太快啦....梗係爆得快啦,不過當玩下開心下又冇所謂既。

圍圍教練~不如你講解下何謂沖圈LA~我都好想知~有咩用, 點做, 同有咩要注意LA~~點解好似TRAIN 短跑咁KA 呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-24 09:41 發表

辛苦妳啦vv....妳得閒既時候可以e-mail返d相比我啦....thanks!

OK NO PROBLEM~不過我要執好D PHOTO 先...D室內相偏 YELLOW 同 RED~仲有加D 白光至自然~HOLIDAY 我會整好KA LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-24 10:34 發表

其實我地都無咩好安排....
只係影下相,book位同print紙仔諗games甘大把....
要多謝大家俾面一齊過黎玩至真~~" />" />

cc ctse,以後有時間多d過黎SSP 一齊再反過啦~" />" />

CC 我地都好開心可以識到你KA~得閒多D出來我地D活動LA..我地成日都係咁好氣氛KA~

其實我想特別鳴謝 活活 KA~(雖然~佢唔認得我~~ )~~~~多謝佢比左好多有關TREATMNET 既INFORMATION 比我~咁岩, 我家人上星期以叫我 HOLIDAY 上大陸搵個EC~就係反推拿針灸拔X 的, 我原先係有D擔心..唔知得唔得~E+聽你咁講~我明多好多LA~~~~SO...我個HOLIDAY 可能都在CHINA 過LU~~HOOHOOHOO~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-12-24 12:08 發表

VV 無論身在何方
保持輕鬆快樂的心情是很重要的

祝妳有個愉快的聖誕節假期~~" />" />

我會la...都祝你有個開心既聖誕節la~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-24 12:07 發表
HIHIHI .大家早呀 . " />" />" />" />hkjhk
琴晚真係跑得開心. 玩得興奮. " />" />" />" />
小妹先來答謝batat, 龍龍的鼓勵. 跑甘耐都是第一次真正學人沖圈. (雖然有頭無尾 .kaka)
下次希望死跟多小小喇.
VV. SORRY呀  認吾到 ...

你係認得人地至好ar~咪4號見面果時同我講: "e位係叫...... "

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-24 12:10 發表

VV . 果d 資料希望幫到你喇 . 吾記得同你say 要介口 架..hgjD115" />" />hj

下~~~~死law~~~~無人叫我戒口既?! 要戒咩呀, 活活?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-24 12:40 發表
死啦~~
我都好似病病地....個喉嚨昨天都有少少痛,今日更加痛,可能昨晚成日大叫既關係 ..." />" />
而家成個人"支力"賴賴甘........明天去北京都唔知點行山...." />" />

你點算ar~明天上機~e+病....你死ar..一陣唔比你入境ar~今晚唔好反咁夜, 早d sleep la 唯有...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-24 12:59 發表

00下次請飲涼茶,yeah~~" />" />

wor 好ar..下次00請涼茶...咁下次我又可以帶大家去ssp 最出名果間涼茶舖law..都好近ssp swimming pool ka~~