香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

ee 筆寫 跑步 blog

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-11 11:05 發表

其實而家左膝好易累... 不過都間唔中行行下 chok 一 chok 就會痛
尋日再做一次 physio.. 佢今次無落針啦.. 教0左我一 d 針對性活動... 但做完之後... petpet 又冤痛過.... " />" />ghj
之前我同佢提過我屈曲膝果陣 ...

ee:
慢慢來啦,妳咁多瓣都掂,一定唔怕悶wor。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-11 11:52 發表

但係我主修運動.... 腳不動..我也不能動..陰公...

妳仲有鐘意影相....以後多d去影比賽,淨係執相都執死妳啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-11 12:40 發表

尋晚揀相出來 post 都揀0左好耐...
尤其係全馬.. 如果我見到綠衣人... 應該可以影到 3-4 張... 所以有大圍兄既相應該唔只一至兩張... (如果無 out focus)

ee:
我琴晚咪係睇相睇到1點幾先訓law....妳幫我影既有一張, 唔該使呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-11 12:51 發表

唔只一張.. hoho... 好似有 二至三張...
我要揀過才 upload... 如果 upload 晒..過千張丫.. (有九成係....." />" />ghj)
我今晚得閒 send 番俾你另外果幾張俾你

好呀...thanks~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-27 23:40 發表

左腳比較易累點之外...行路無大問題了~
明天會慢慢跑... 買了你推介的 lp 膝帶...

星期日要去行山... 會用護膝同埋棍.. physio 已經問0左我好幾次可以行幾耐..星期日就知答案了~

ee: 記得就住來玩呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-27 11:03 發表
昨夜餐單
1) leg externsion (右左分開做, 各 5 set @ 10下)
2) 邪神交叉腿 (25/25/15)
3) 邪神"單車"腿 (40/40)
4) 邪神台腿 (15/10)

physio 俾0左張號碼布我..叫我星期日去跑吐露港...試下跑成點啦 ngD154h ...

ee:
星期日要去學獨木舟,唔係一定會過去同妳打氣,慢慢跑重新享受下個比賽啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-28 20:01 發表
重新上路...今天拎起我的愛鞋... 明天再次比賽

百感交雜...
太久沒有跑過 10k 咁"長"了(自傷後最多連續跑了半小時, 最長距離 6k).. 就以之前積下來的"陰德"....要完成應該並不困難...
但不希望再受傷.....

等妳好消息呀 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 邪神 於 2009-4-4 17:23 發表

何止呀.......

你個人仲怪呀...........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-5-6 11:00 發表
星期一第一次學人衝圈
衝 10 set 400 m, 2:45 連休....

跑得好差..時間... 自己都唔好意思寫出來...
仲要俾邪神兄見到我半死不活既樣... " />" />

都唔係好差之麻,1圈唔使2分鐘!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-5-30 00:49 發表

妳一星期跟操兩天, 加上逍遙跑同游水, 咁都叫懶??
夏天係跑少啲架啦!

ee點止懶....仲懶到出汁添。
而家懶到連跑步blog都唔寫啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

ee:
點解淨係見妳寫游水d野唔寫跑步d野既, 妳係咪諗住轉項玩水呀?