香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

哇, 你同我禽日行果條路線簡直係exactly一模一樣, 呢條路近年已經行到好旺場, D行友多到爆~~

咁你有冇上大金鐘同鹿巢石林呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

恭祝各ching/ctse長跑長友, 越跑越有......有樣有錢有跑勁, 有得旅行有得玩~~

新年快樂~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 11:35 發表

咩喎.....人地joejoe係N年前已經出左post啦~~
你要發財,我地邊阻到你唧........

" />" />

唔怕喎, 18/1 同22/2我都想攪吓山霸training, 都會以行山做訓練, 22/2仲會帶埋cookset 煮嘢食, 圍圍同有與趣嘅ching/ctse都可以嚟呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 16:10 發表

無上 大金鍾 .
但我地試左一條 是以前d人開出來的小徑. 要入了密林再爬石山上去.
但吾day係未你所say 的鹿巢石林.

入密林小徑......爬石山......可能你去咗石壟仔石林~~
石壟仔石林係鹿巢三大石林中至壯觀果個, 你有冇在巨型(成層樓高)波浪型嘅石海中跳嚟跳去咁行進?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 17:14 發表

真係好初下woo .....
甘叫joejoe 帶我地行多d 山喇
依架天氣好識易呀 ....

No problem la, 28/1(年初三)果趟應該最啱vv啦~~

18/1本來想嚟次輕裝跑山training, 不過唔知到時我隻腳跑到山未呢, 哈哈~~

22/2玩煮飯仔+定向, 應該都好過癮gar~~, 有乜重嘢就叫catcat拎啦 , 嗰日會順便做負重訓練~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-5 09:32 發表
小妹跑至中段已經十分肚餓.....沿途見到vv,菲菲及kinkin等攝記時,亦忍不住伸手問取食物,真陰公....跑完後....真多謝澳門特產小食,迪迪的chocolate barvv的朱古力奶.....

原帖由 batigoal
2009-1-5 10:07 發表
今次比賽又唔同既....下次帶定d野食,甘就唔洗問人有冇野食啦~~ ...  見到妳d相問人""野食,真係搞笑~~hgjD115<v:shape id=_x0000_i1027 style="WIDTH: 15pt; HEIGHT: 15pt" alt="

登錄/註冊後可看大圖
" />" />hj

Catcat, 你問人攞嘢食呢招, 我十多年前就已經被迫使用過啦, 嗰陣跑金青"山野之王"大嶼山線, 臨最後4k先至餓到頂唔順完全跑唔郁, 坐係石上問人攞嘢食嗰下應該比你樣哀多十倍, 亦係我誓死不再重覆嘅經驗~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-4 21:29 發表
今日美記我都見到 joejoe 同monmon跑。
joe ching你跑完對腳冇咩野麻?hgj088" />" />hj
monkey兄一路係我前面wor,好勁呀!

因為近半個月腳傷練唔到, 同埋剛跑番就跑比賽, 始終都有d陰影~~不過總算係自己set嘅時間內完成, 算係咁啦~~

跑緊同跑完隻腳都冇乜事, 好彩, 哈哈~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-5 14:20 發表

joejoe:
你咩成績?....
你跑完甘快閃左,唔同我地食早餐呀~~" />" />

我諗住總之2hr內攪掂佢, 結果係1hr53min30sec, 唉, 算收貨啦~~

係呀, 我跑完之後好忙咁周圍映相兼收拾東西, 跟著搭專車回TST走人, 因為跟著我都有嘢要做~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2009-1-6 13:00 發表

joe兄是在小弟右邊的紅背心餓跑型男? 一睇就知對比賽好肌渴!!!想界晒所有跑手既款!  你好joe兄, 有機會再跑過!

呵呵瘋兄, 小弟邊夠你係forum果幅相咁一表人才~~ 好呀, 有機會一齊跑~~

圍圍, 長跑網咁多型男索女ching/ctse, 我一時都真係未認到晒咁多勁人呀, 果朝終於知道同見到皇上個真身~~

仲有呀圍圍, 其實我果日成朝都係度search你嘅蹤影, 但係最後都搵你唔到, batbat就次次都見到, 原來你同batbat係孖住跑gar, 睇到D相至知~~

其實果陣係啱啱開跑set完個錶計時之後個樣嘛~~正係度盤算緊開跑後放幾多力嚟跑, 個樣認真咗D, 就變咗catcat講嘅兇神惡煞樣, 哈, 邊個敢阻住我哋長跑網友條路~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-8 08:47 發表

BATBAT 又受傷?!真係幣la...個個都有事?..e + 仲有無痛ar???" />" />fgj 真係令人擔心~

Batbat 快D好番呀, 仲有好多賽事等緊你gar~~

依家休息要緊, 好番之後會跑得快Dgar, 你信唔信?