香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-8 12:53 發表
第3日la~~~~活活失左蹤咁ar~~~好擔心" />" />fgj

活活~~~你無樹ma???係咪太忙咋???

係啦,活活已經失蹤左3 日,唔知有冇樹wor...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-8 13:53 發表
報告各位, 啱啱食lunch時間到金鐘XXgaSport 行咗轉, 買咗條addidas 3/4 tight, $119, 都几抵hgjD115" />" />" />" />" />" />hj
同場咗nike, 好似啲質較身啲, 較舒服, 不過貴成倍, 所以買返 ...

菲菲,有冇見到男裝呀?  荃灣giga有 adi,賣緊180 + 8折...不過只有短tight...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-8 14:00 發表

我冇留意男裝喎, 不過女裝都有好多款, 長中短乜都有, Reebok, Addi, Nike, 都有~~~
Nike最多款, 但貴好多
我相信金鐘個間都會有男仔款, 佢都几大間
話時話你几時開始有興趣做返個現代人架?

做左甘耐古代人,要做番個真正既現代人 ....黎緊天氣好凍 ,小心身體好d...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-1-8 14:06 發表

我同tartar 到ka

甘好,如果我真係跑唔到,我會好保安道做gym ,然後一齊食飯啦!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-1-8 14:25 發表
batbat
但kinkin不知到吾到wor, 你pm你個 mobile來到時聯絡 la

pm 左啦!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-8 14:02 發表

vv:
星期二係13/1 唔係 14/1呀...

我記得活活話13/1由斧山跑去科大喎....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-8 16:40 發表
WEI...今晚好似YUNGYUNG 都會來WOR~~我約左佢..晚上JOIN你地飲野KA~我到左會CALL YUNGYUNG OR BONBON...2位..唔該聽電話~

好呀!多d人熱鬧d....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-8 17:14 發表

sorry catcat, 圍圍...我剛收到ORDER...下星期4公司有緊要野做...星期3唔可以來LA..要在家PREPARE 下AR~

不如今晚跑下啦!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-8 23:28 發表
今日你

甘慘,妳call我地食糖水麻....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-8 23:44 發表

你又咁快返到屋企?
係囉,早知我都來join你地,我放工自己食

我地反完都係9點鬆少少,食埋飯同糖水都係11點唔夠,可能少d人無甘hea~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-8 23:23 發表

咁夜落街真係凍屎人~~~食完返上黎啦....

嘩嘩 : 我要好返...快d...睇下隻腳下星期聽唔聽駛先~~~未好返晒...我係唔可以跑住呀...

vv : 原來你今晚無黎, 諗住比錢你添,,,batbat星期六都去, 咁我就比左錢batbat呀,

仲想扮唔知tim...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

1月8日小報告
今日由小弟吹雞 ,但係只得小貓4隻跑,都係我既號召力唔夠,下次留番比ssp twins 攪啦!
我自己安時6點半左右到逹,睇下kinkin 到左未,因為只有佢會早到,但係都見唔到,差唔多7點多d先見到佢,甘我就即刻換衫拉筋,跑番個800m黎熱身,順便試下對腳仲痛唔痛,發覺又冇mud 事,甘就決定衝圈,跑800m 6 次 6分鐘連休,做2組,跑到第8次左右 ,見到kinkin跑,再跑到第10圏到 ,就見到bonbon 同tartar 跑,所有隊員已經到齊,最後死撐最後2次 ,完成今日目標,但有2個圈慢過我target...下次要再努力...。

跑完大家再聯絡ssp twins & yungyung,但全部都要放鴿子,甘我地 唔行甘遠搵熱如火,去左譚記食米線,好食喎!因我興之所玫,叫大家再去食糖水,call 理龍龍一齊,佢都唔話得,琴晚甘凍都落黎一齊吹下水,tartar 都叫左碗湯圓,每人派一粒,自己得番3粒,真係要多謝佢 ,kinkin 叫左碗6寶圓,先頭已為係d mud,原來係6種唔同味既湯圓,因為佢全部唔同味,都唔好打劫佢個d羅....最後各自歸家,當然龍龍做埋保鑣護送bonbon歸啦...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-9 09:15 發表
kinkin:
你昨晚call我做咩?係咪想叫我落黎join你地飯局?
sorry呀,無聽電話加上有野忙緊,黎唔到見大家....

昨晚有跑or宵夜的隊友,可否匯報下有咩人出席及玩成點呢??

哈~~小弟不才,打字好慢,一邊打,一邊做公司野....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-9 10:30 發表

謝謝報告~~~
我仲以為你地又去松記食糖水tim~" />" />

係呀,我地去左松記食糖水呀!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-9 11:06 發表

batbat真係好勤力wor.....對腳冇事就好啦~
介唔介意報告埋你d時間呢?

好呀!今晚先得,d記錄係隻錶度...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-9 11:17 發表

唔係呀嘛...
係ssp步運動場附近既譚x雲南米線dinner後,專登走去我屋企樓下間松記食糖水.....?
甘遠................都行.....
真係服左你地幾個"為食鬼"..." />" />

所以咪諗住叫埋妳落黎羅....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-9 13:55 發表

咁就煩啦....如果活活聽日去唔到西貢,希望豹豹唔會都唔來啦。
calling各SSP小隊成員:報咗名明天西貢萬宜水庫長課+BBQ既跑手敬請準時出席,大會專車係唔等人架。

其實豹豹有冇長跑網戶口呀?如有,可以試下pm佢....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-9 09:47 發表
1月8日小報告
今日由小弟吹雞 ,但係只得小貓4隻跑,都係我既號召力唔夠,下次留番比ssp twins 攪啦!
我自己安時6點半左右到逹,睇下kinkin 到左未,因為只有佢會早到,但係都見唔到,差唔多7點 ...

補充一下先,當晚bonbon 跑左25個圈,tartar跑左26個圈,kinkin 就唔知跑左幾多個圈...

其實琴晚kinkin有壓軸表演 ,就係個人衝800m,頭400m好似佢甘講1'30"完成,心諗大約3'00"就完成啦,甘我地就係場邊吹水,吹吹下發覺點解仲未見kinkin既?已經4分鐘喎,成個運動場都見唔到佢,都唔知佢跑左去邊...  完來佢話甩鞋帶,之後就去左飲水...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

睇左啦~~cutie...  大小寶好最得意,但係我浄係認得鬼鬼...