香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-13 17:44 發表

照去啦... 唔好飲用大會既物資應該無問題..因為係無封路..

(你考慮下"借用" yungyung 塊布....)

ee...星期五有冇興趣去唱K, 而家好似冇咩人去,唔夠人氣我怕凍親佢地。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-14 11:36 發表
16/1唱k既情況,地點暫定旺角區,放工後約7時開始,邊唱邊等....

已表示會出席的隊友:
1. catcat
2. 活活
3. vv
4. 圍圍
5. batbat
6. 豹豹
7. 歌王龍龍
8. yungyung

catcat:
搵咗去邊度唱未呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2009-1-14 12:16 發表

我今個星期一晚做到半夜兩點半訓,琴晚半夜四點半,今晚..........唉..." />" />

希望我可以快d做晒,星期五就可以黎同大家反反反 " />" />" />" />" />jhk

咁辛苦....係妳地d後生仔女先咁"崖"得,比我一早.....
加油呀yungyung。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-14 12:24 發表

冇辦法啦!目標轉左330,唯有勤力d 啦!真係覺得好難....

你跑過全馬心中有數,你得既.....我就真係好難~
最衰呢個星期日你來唔到一齊操group pacing~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-14 12:32 發表
報告:
16/1(星期五)唱歌收費~~
1. new xxx: 約$171.6/位 (計法: $128/位/包2杯drinks + $28 buffet + 加一),夫位入房任唱
2. 加x紅: 約$198.位 (計法: $148/位/包2杯drinks + $32 buffet + 加一),10位入房at least 玩4小時

大家點睇.....
應該都會選no.1啦...?

1 同 2 揀梗係1啦...我跟大圍啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-14 14:00 發表

THX 00~我都打左去問la...$108是包了 buffet + 2 drinks 的.........but~~~~~~
有nut 同 果盆.....wor~~~我我係叫個小姐計一次比我ka...
10人要7個花生 (@$59) & 4個果盆 (@$89)~~~~總之total 包加一...$204 l ...

如果夠10個人就可以任唱....諗諗佢啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-14 14:16 發表

唔知wor~~~佢話邊間branch..幾多人都無任唱wor~~~
不過如果無人book 就可以繼續l..即係無gurantee 你一定有law

轉載自Neway網站 http://www.newaykb.com/

新年o黎瓊華Neway冇限唱
回應

由即日起惠顧10位或以上 K-Party Package,即可以冇限唱玩天光,仲唔快D約埋班Friend,黎瓊華NEWAY,一齊慶祝新年快樂,訂房熱線23883006
(以上優惠必須早一天前訂房,瓊華NEWAY保留最終決定權)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-14 14:38 發表

唔係呀嘛.....
圍圍你甘強....想唱到天光....
我最夜個次唱k,都係1:xxam走人.......
我唔捱得夜架....

星期五,大家諗住玩到幾多點走...?

唔係唱通宵...諗住係果度訓通宵之麻~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-15 11:43 發表

kinkin做版主呀~~~
簡直係SSP之光呀........恭喜晒!

又關SSP事?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-15 14:10 發表

我ok ar....20/1 約左wendy 上去check 下law...應該好反ka la...
你開post la...
ar~ plan 下今次路線ar..反正有時間~~~除左去 tst 之外..我都未去過其他地方....but 去番舊路都無問題既~~~
即係..1月份..21, ...

不如考慮下再跑 嘉頓<--->大圍,聽堅堅講皇上都興趣跑呢條線。